Δήλωση Γρηγόρη Μαρκέτου : Η σπάταλη δημοτική αρχή Πάτρας

Με την νέα χρονιά 2022, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων έκανε δήλωση με την οποία ζητάει την χορήγηση δωρεάν self test για τους εργαζόμενους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου από τα συναρμόδια υπουργεία.

Βέβαια ο πρόεδρος στη σπουδή του να δείξει την παρουσία του και το ενδιαφέρον του για τους εργαζόμενους, ξέχασε να ρωτήσει τους ίδιους τους εργαζόμενους, ώστε να μάθει ότι οι παιδαγωγοί του Δήμου χορηγούνται ήδη δωρεάν self test με το ΑΜΚΑ τους. Θα μπορούσε να ρυθμίζει με την βοήθεια των μελών της αντιπολίτευσης του Διοικητικού Συμβουλίου- που είμαστε πάντα πρόθυμοι αλλά αόρατοι για τον πρόεδρο- να γίνουν δωρεάν rapid test.

Είναι μεγάλη ειρωνεία να ζητάει ο πρόεδρος για μια ακόμα φορά από την κυβέρνηση επιδότηση, όταν ο ίδιος ο Δήμος είναι σκανδαλωδώς σπάταλος και δίνει 41.250 ευρώ για μια τελετή έναρξης του καρναβαλιού χωρίς θεατές και νόημα. Οι τελετές αυτές είναι χαρακτηριστικό των καθεστωτικών δημοτικών αρχών. Το ίδιο έκανε και ο δήμαρχος της Αθήνας για να υποδεχτεί τον νέο χρόνο, όταν υπάρχουν δημότες που κυριολεκτικά πεινάνε.

Ελπίζω ότι η δημοτική αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης/ΚΚΕ, που παραβρέθηκε σύσσωμη στην Μητρόπολη για τον εορτασμό των Θεοφανίων να έλαβε φώτιση για να σταματήσει να σπαταλά χρήματα των δημοτών και να αποφασίσει να φιλοξενεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου και τις απόψεις της αντιπολίτευσης, η οποία αντιπροσωπεύει το 60%  του εκλογικού σώματος.

Γρηγόρης Μαρκέτος

Μέλος του Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού

ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ/Γ.ΡΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου