Έχει το (πολιτικό) θράσος και μιλάει ο κ. Τσίπρας!

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας Αντώνης Κουνάβης προέβη στην ακόλουθη δή

«Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που προκάλεσε το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας, πρωτίστως στην Αττική, δεν αντιμετωπίστηκαν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Αλλά η κυβέρνηση δεν αποποιήθηκε και δεν πρόκειται να αποποιηθεί των ευθυνών της, οι οποίες και θα αποδοθούν, κυρίως για την απαράδεκτη κατάσταση που επικράτησε στην Αττική Οδό.

Τον  σχετικό τόνο έσπευσε να δώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι “θα αποδοθούν ευθύνες και κυρώσεις, όταν έρθει η ώρα”.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαίτησε από την παραχωρησιούχο εταιρεία της Αττικής Οδού την καταβολή 2.000 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο που εγκλωβίστηκε στα όρια της.    

Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση, ισχυριζόμενος ότι ο πρωθυπουργός είναι κατώτερος των περιστάσεων. Αυτό κι αν είναι, επιεικώς, πολιτικό θράσος!  

Μιλάει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος έστησε ένα επικοινωνιακό σόου, την ώρα που γνώριζε ότι δεκάδες συμπολίτες μας είχαν καεί στο Μάτι!

Μιλάει ο κ. Τσίπρας, του οποίου η κυβέρνηση δεν αισθάνθηκε την ηθική υποχρέωση να ζητήσει μια συγνώμη, ούτε για την τραγωδία στο Μάτι ούτε για τις φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα!

Μιλάει ο κ. Τσίπρας, του οποίου η διακυβέρνηση συνδέθηκε με δεκάδες νεκρούς, ως το τραγικό τίμημα του συνδυασμού ανευθυνότητας, ανικανότητας και παλινωδιών.   

Επομένως, αν από χθες μετράμε εγκλωβισμένα αυτοκίνητα, ας μην ξεχνάμε ότι στο Μάτι και στη Μάνδρα μετρούσαμε φέρετρα. Κι ο νοών, νοείτω!» 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου