Το Πατρινό Καρναβάλι ταξιδεύει ...

ξανά στη Νέα Υόρκη. Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει (αύριο Παρασκευή  5.30μμ με απ'ευθείας πτήση) η αποστολή από την Πάτρα, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης παραχώρησε το νέο λάβαρο του Πατρινού Καρναβαλιού, σε μια συμβολική κίνηση εν μέσω μιας δύσκολης εποχής. Το παρέλαβαν, οι DJs Stelios Apostolopoulos και Γιώργος Κουβεργιανός, οι οποίοι του έδωσαν, ως δώρο, το επίσημο t-shirt του πάρτυ.

 

 

Το 4ο πάρτυ του Πατρινού Καρναβαλιού στη Νέα Υόρκη (4th Annual Patras Carnival Party) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στο Melrose Penthouse (36-08 33rd St, Long Island City, NY) χάρη στην χορηγική υποστήριξη της LOUX - ΛΟΥΞ - Φυσική Ελληνική Απόλαυση, συνοδευόμενο από παράλληλες δράσεις, με αρωγό την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Φέτος, τις εκδηλώσεις θα καλύψει και τηλεοπτικό συνεργείο του Ionian Channel, που θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη αυτές τις ημέρες.

Στέλιος Αποστολόπουλος, Γιώργος Κουβεργιανός και Panagiotis Kolliopoulos φέρνουν στην Αστόρια, για άλλη μια χρονιά, ένα από τα κορυφαία πάρτυ του Πατρινού Καρναβαλιού, το πρώτο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, η οποία καθήλωσε στην σιγή κάθε εκδήλωση του εμβληματικού θεσμού της πόλης μας κατά τον τελευταίο χρόνο.

Επίσημος χορηγός επικοινωνίας είναι ο Antenna Satellite, ενώ τα είδη ένδυσης προσφέρει η πατρινή εταιρεία DUR.

Την εκδήλωση οργανώνει η εταιρεία Generation Y Productions, με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που προβλέπονται από την πόλη της Νέας Υόρκης για τις κοινωνικές συναθροίσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου