Επίσκεψη και ομιλία Αυγενάκη στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού – Αθλητισμού κ Λευτέρης Αυγενάκης θα παρευρεθεί αυτή την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 στις 6:30 το απόγευμα στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στα νέα γραφεία 

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης θα παρουσιάσει στον κ. Αυγενάκη τις πρωτοβουλίες – δράσεις – εκδηλώσεις που έχει ξεκινήσει – πραγματοποιήσει η νέα Δ.Ε.Ε.Π. σε ολόκληρη την Αχαΐα.Παράλληλα θα δώσει το νέο στίγμα της Οργάνωσης έξι μήνες μετά την επανεκκίνησή της στο Νομό με τους νέους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας και επαφής με την Κοινωνία. Μια Οργάνωση με ενεργά Στελέχη , Εθελοντές και Μέλη που ανοίγεται στην Κοινωνία και η φωνή της θα φτάσει μέχρι και τον πιο απομακρυσμένο Οικισμό. Μια Οργάνωση που υποστηρίζει το έργο της Κυβέρνησης με νηφάλιο λόγο χωρίς κραυγές επενδύοντας στο Πολιτικό Επιχείρημα , εξειδικεύοντας τις πρωτοβουλίες της και προβάλλοντας τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πολιτικής της. Μια Οργάνωση ανοιχτή για όλους δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις προτάσεις της και να υιοθετήσει ακόμα περισσότερες βελτιώνοντας τη ζωή όλων των Ελλήνων.

Θα ακολουθήσει ομιλία του Υφυπουργού Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκηο οποίος θα παρουσιάσει το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης σε όλους τους Τομείς παρουσιάζοντας το στρατηγικό σχεδιασμό για τον αθλητισμό που αποτελεί συνέχεια των έξι νέων νόμων για τον αθλητισμό που ψηφίστηκαν τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

 

·       Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης και τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας χαιρετίζουν τη νίκη των δυνάμεων του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΑΧΑΪΑΣ» στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αχαΐας που αποτελεί επιβεβαίωση των θέσεων , δράσεων και αρχών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου