ΠΑΤΡΑ : Παρουσίαση βιβλίου. Γιώργος Ζαμπέτας …αποκάλυψη τώρα

Αγνωστες  πτυχές από την ζωή και το έργο του

Μία ακόμα αξιόλογη εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου  πρόσθεσε στο πλούσιο ενεργητικό του ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών.

Αυτή τη φορά η παρουσίαση, σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο «24 Γράμματα», αφορούσε  το ενδιαφέρον βιβλίο του Κώστα Παπασπήλιου «ΜΆΛΙΣΤΑ, ΚΥΡΙΕ ΖΑΜΠΕΤΑ»  και έγινε  την Τετάρτη 27 Απριλίου, στο roof garden του ξενοδοχείoυ  My Way.




















Υπό τον συντονισμό του τηλεοπτικού παραγωγού Αχιλλέα Παπαδιονυσίου  για το βιβλίο μίλησαν:

Η Έφη Αναλυτή, πρόεδρος Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών,
ο φιλόλογος Φώτης Δημητρόπουλος,
και ο συγγραφέας του βιβλίου ενώ
αποσπάσματα  διάβασε, με τον πάντα εκφραστικό του λόγο, ο Λάκης Βανταράκης.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη και περιγραφή άγνωστων πτυχών της ζωής και καλλιτεχνικής δημιουργίας του Γιώργου Ζαμπέτα και η συμβολή του στον ελληνικό μουσικό πολιτισμό με την απήχηση που είχε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Το μουσικό πρόγραμμα κάλυψε ο Νίκος Λέκκας (πλήκτρα, τραγούδι) με την εξαιρετική ορχήστρα του, που αποτελείτο από τους Χρήστο Βασιλόπουλο  μπουζούκι, Χάρη Πετσίνη μπουζούκι, Στάθη Μπαλάφα κιθάρα, Ντίνο Κουλουμπή μπάσο, Παναγιώτη Αθανασίου σαξόφωνο- κρουστά  και  στο  τραγούδι τους ταλαντούχους ερμηνευτές  Κορίνα  Βρακατσέλη,  Γιώργο Φλέσσια.

Συμμετείχε επίσης, ενθουσιάζοντας τους παρισταμένους, επίλεκτη Χορευτική Ομάδα της γνωστής Σχολής Χορού Παναγιώτη Κατσίκη ενώ  έκανε και ο ίδιος επίδειξη των χορευτικών ικανοτήτων του.

Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την άκρως επιτυχημένη εκδήλωση.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞ. ΒΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου