Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ξεκίνησαν εργασίες για την προσωρινή αποκατάσταση στην παραλιακή ζώνη Ρίου – Αγίου Βασιλείου

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με το Δήμο Πατρέων ανέλαβε την προσωρινή αποκατάσταση του οδοστρώματος στον παραλιακό δρόμο που συνδέει το Ρίο με τον Άγιο Βασίλειο, όπου ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες.






Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν, εντός 10 περίπου ημερών.

Τον δρόμο επισκέφθηκαν  μαζί με τα συνεργεία και αρμόδιους διευθυντές των τεχνικών υπηρεσιών, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος.

Ο δρόμος υπέστη σοβαρές ζημιές, από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή, τον περασμένο Νοέμβριο.

Θερμή παράκληση της Δημοτικής Αρχής, προς τους οδηγούς, κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, να επιλέγουν άλλους δρόμους για να φτάσουν στον προορισμό τους, διευκολύνοντας τους εργαζόμενους, αλλά και για να ολοκληρωθούν οι εργασίες, εντός του χρόνου που έχει υπολογιστεί.

Κατά την επίσκεψή του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, σε δηλώσεις του τόνισε  ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αναγνωρίζει το σημαντικό πρόβλημα της επικινδυνότητας της περιοχής και στηριζόμενη στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει κηρυχθεί ο δήμος, ανέλαβε την προσωρινή αποκατάσταση του οδοστρώματος εν αναμονή της υλοποίησης της ολοκληρωμένης μελέτης που έχει παραδοθεί στο αρμόδιο υπουργείο.

Ο κ. Μπονάνος ζητά την κατανόηση των πολιτών για την ταλαιπωρία και τονίζει ότι πρόθεση της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι να συνεργαστεί με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης προκειμένου να αποδοθεί ένα έργο προς όφελος των πολιτών για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου