ΠΑΤΡΑ : Τέλος το παρκαρίσμα στο μόλο- αγρίεψε ο Δήμος

Από την Πέμπτη 7 Απριλίου, ο μόλος της Αγίου Νικολάου κλείνει οριστικά για τα αυτοκίνητα. Ο Δήμος Πατρέων -έστω καθυστερημένα και μετα τις έντονες αρνητικές αντιδράσεις-προχωρά σε κάτι που είχε εξαγγελθεί πάλι πρόσφατα δηλαδή στην τοποθέτηση εμποδίων "αποκλείοντας το χώρο με στόχο να πάψει αυτός να γίνεται, αυθαίρετα, χώρος πάρκιν και να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους πεζούς". 

Στις φωτογραφίες η συνηθισμένη καθημερινή κατάσταση μέχρι τώρα. Συμφωνα με σχετική ανακοίνωση - προειδοποίηση -"Από σήμερα, Δευτέρα 4 Απριλίου, τοποθετούνται και ειδοποιήσεις σε ΙΧ, τα οποία οι κάτοχοί τους τα έχουν παρκάρει για μεγάλο διάστημα το μόλο, ώστε μέχρι την Πέμπτη να τα απομακρύνουν για να μην αποκλειστούν εκεί".

Ο Δήμος , όπως υποστηρίζει, σχεδιάζει να αντικαταστήσει, στο μέλλον, τα στοιχεία που θα αποκλείσουν την πρόσβαση των ΙΧ στο μόλο με άλλες καλαίσθητες κατασκευές. 

Για να δούμε...

Ο Δήμος, επίσης για πολλοστή φορά, υπενθυμίζει στους κατόχους των ΙΧ ότι διαθέτει δωρεάν τρεις μεγάλους υπαίθριους χώρους για πάρκιν αυτοκινήτων, στο πρώην αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύσιο (χωρητικότητας άνω των 300 θέσεων), τέρμα Παπαφλέσσα (Πάρκιν Καλεντζώτη) και στο Νότιο Πάρκο. Οι δύο τελευταίοι χώροι μπορούν να εξυπηρετήσουν εκατοντάδες οχήματα και ενώ  διατίθεται και λεωφορείο που μεταφέρει, δωρεάν, οδηγούς και επιβάτες, από και προς το κέντρο της πόλης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου