ΠΑΤΡΑ : Η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας στο Πολύεδρο συζητά το βιβλίο του Fredrik Backman «Ένας άντρας που τον λένε Ούβε»

  

Η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας που λειτουργεί στο Πολύεδρο , την Τρίτη 3 Μαΐου στις 7:00 το απόγευμα, συζητά το βιβλίο του Fredrik Backman «Ένας άντρας που τον λένε Ούβε», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος σε μετάφραση του Γιώργου Μαθόπουλου.




  Πρόκειται, για το best seller βιβλίο που έκανε τον Fredrik Backman παγκοσμίως γνωστό. Μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο ως δραματική κομεντί και κυκλοφορεί πλέον σε 43 γλώσσες. Είναι μια αστεία, συγκινητική και βαθιά ανθρώπινη ιστορία για τη μοναξιά, τις δυσκολίες στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και την ανθρωπιά που μπορεί να κρύβεται εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

O γεννημένος το 1981 Φρέντρικ Μπάκμαν, είναι ο πιο δημοφιλής, σύγχρονος Σουηδός συγγραφέας. Τα μυθιστορήματά του, πνευματώδη και συγκινητικά ταυτόχρονα, αποτυπώνουν ιδιαίτερες ιστορίες απλών ανθρώπων, μεταδίδοντας μηνύματα ενσυναίσθησης και αισιοδοξίας, γι’ αυτό και, στο σύνολό τους, έχουν μεταφραστεί σε 46 γλώσσες και έχουν πουλήσει 13.000.000 αντίτυπα.

Στα ελληνικά κυκλοφορούν επίσης από τις Εκδόσεις Κέδρος, “Η Μπριτ-Μαρί ήταν εδώ” ,“Συμφωνία ζωής”, “Άνθρωποι με άγχος” και “Κάθε πρωί, ο δρόμος για το σπίτι γίνεται όλο και πιο μακρύς”

 

"Θα γελάσετε, θα κλάψετε, θα νιώσετε συμπόνια για κάθε στριμμένο άνθρωπο που έχετε συναντήσει". (PEOPLE)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου