Νίκος Νικολόπουλος:25.000€ δαπανά ο Δήμος Πατρέων μόνο για Live Streaming στο Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής;

Είναι λίγα ή πολλά κύριε Δήμαρχε;

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», έχουμε χάσει το μέτρημα στο πάρτι των Απευθείας Αναθέσεων της Δημοτικής Αρχής ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ.

Δεν υπάρχει μέρα και Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, όπου στην Διαύγεια να διαπιστώνει ο κάθε Δημότης αλλά και τα Μ.Μ.Ε. εάν το επιθυμούν, τα ποσά που δαπανώνται από τα ταμεία τους.

Με αφορμή της έναρξης του Διεθνές Συμποσίου Γλυπτικής στην Πάτρα, ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» αποκαλύπτω, την απευθείας ανάθεση της προέδρου και «Σιδηράς» κυρίας του Πολιτιστικού Οργανισμού κα. Γεροπαναγιώτη.

Η πρόεδρος, με την υπ’ αριθμ.: Γ/Π 48/19.5.2022 απόφασή της (ΑΔΑ: 6ΣΤ7ΟΕ59-ΟΛΕ), καταβάλει το ποσό των 25.000€ με απευθείας ανάθεση σε εταιρεία στην Πάτρα, για την τηλεοπτική μετάδοση με Live Streaming των εκδηλώσεων.

Και θέτουμε δημόσια τα ερωτήματα στην Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ:

1.    Για πόσες μέρες είναι το παραπάνω ποσό για να γίνει η μετάδοση των εκδηλώσεων και ποια η δαπάνη ανά ημέρα;    

2.    Γιατί δεν ζητηθηκαν και από άλλα Τηλεοπτικά Μέσα προσφορές για την μετάδοση των εκδηλώσεων;

3.    Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε και χωρίς καμία δαπάνη από τα ταμεία του Οργανισμού, ο Ανάδοχος του Δήμου από το Ξηρόμερο, που ήδη έχει σύμβαση για την φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων του Δήμου;

Ελπίζουμε να δώσει της απαιτούμενες απαντήσεις η Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ και να μην επιλέξει την Στρατηγική της ΕΝΟΧΗΣ ΣΙΩΠΗΣ, στο «οικονομικό πάρτυ» που διαδραματίζεται στα ταμεία του Δήμου.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου