Πορεία προς τα εμπρός της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π.

Α.ΚΟΥΝΑΒΗΣ : ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΧΑΪΑ

Τα συμπεράσματα του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και ο απολογισμός δράσης του πρώτου εξαμήνου από την επανεκκίνηση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ήταν , τα κυρίαρχα θέματα στην τελευταία συνεδρίαση του καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος στην Αχαΐα.


Το 14ο Συνέδριο όπως τόνισαν ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη επιτέλεσε και με το παραπάνω το στόχο του , μας ένωσε ακόμα περισσότερο. Έγινε βήμα δημιουργικού και ουσιαστικού διαλόγου αλλά μας όπλισε ταυτόχρονα με ξεκάθαρες θέσεις για τον αγώνα μας και μας έδωσε νέα δύναμη για να τον συνεχίσουμε στην Αχαΐα. Η Ελλάδα και η Νέα Δημοκρατία θα είναι πάντα σπουδαίες , πάντα δημοκρατικές , πάντα προοδευτικές. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των μελών του οργάνου και ομόφωνα αποφασίστηκε ένα πλέγμα νέων δράσεων στην Αχαΐα για την προβολή του τεράστιου μεταρρυθμιστικού έργου της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Πολύ σύντομα θα συγκροτηθούν τα κλιμάκια μελών , στελεχών και εθελοντών και θα ξεκινήσουν από τις αρχές Ιουνίου οι περιοδείες σε ολόκληρη την Αχαΐα.

Ο απολογισμός δράσης του πρώτου εξαμήνου από την επανεκκίνηση του οργάνου στην Αχαΐα συζητήθηκε αναλυτικά στην συνέχεια όπου ο Πρόεδρος παρουσίασε τους δείκτες των παρεμβάσεων στην κοινωνία. Ο κ. Κουνάβης ειδικότερα υπογράμμισε :

«Με αίσθημα ευθύνης ανταποκρινόμενοι στην επιλογή των Μελών της Οργάνωσης  συνεχίζουμε με συνέπεια την πορεία μας. Ξεκινήσαμε την επανεκκίνηση της Οργάνωσης στο Νομό και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμετον απολογισμό όσων πετύχαμε το πρώτο εξάμηνο. Αλλά και να χαράξουμε μια σαφή πορεία για το μέλλον. Να ακούσουμε τους πολίτες, τις παραγωγικές τάξεις, την κοινωνία. Να διαμορφώσουμε τις θέσεις μας απέναντι σε σύγχροναπροβλήματα και προκλήσεις. Να μεταφέρουμε στην κοινωνία τα συμπεράσματα του 14ου Συνεδρίου μας. Να αναζητήσουμε ρεαλιστικές λύσεις και να θέσουμε ξεκάθαρες προτεραιότητες ώστε με τη βοήθεια όλων των Μελών της Δ.Ε.Ε.Π. , των Τομεαρχών , των  Εθελοντών , των Μελών μας στις γραμματείες και των Στελεχών – παλιών και νέων Μελών της φιλελεύθερης Παράταξης η Νέα Δημοκρατία να αποκτήσει τη δική της φωνή και δύναμη σε ολόκληρη την Αχαΐα. Σφίγγω το χέρι σε όλους και προσκαλώ όλους σε αυτή τη νέα δημιουργική τροχιά να τη χαράξουμε μαζί. Στον οδικό άξονα του επόμενου δωδεκαμήνου ο ρόλος όλων μας θα είναι κρίσιμος και η αξία των μαχών που θα χρειαστεί να δώσουμε θα είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Αυτούς του έξι μήνες πορευτήκαμε με υπευθυνότητα, με μέτρο, με νηφαλιότητα και πνεύμα συνεννόησης.

Τιμάμε καθημερινά την παρακαταθήκη αυτής της Παράταξης και τα χιλιάδες Μέλη της στο Νομό. Και τη συνεχίζουμε όλοι εδώ στην Αχαΐα μεαφοσίωση, ακολουθώντας τον πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Που οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία και τηνΕλλάδα, σταθερά μπροστά».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου