ΠΑΤΡΑ : Απέκλεισαν τη Νέα Δημοκρατία από το 11οFORUMΕνέργειας

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

Από τη Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και τον Τομέα Υποδομών και Ενέργειας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

«Σε σκληρό κομματάρχη κομμάτων της αντιπολίτευσης αναδείχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας κ. Βασίλειος Αϊβαλής. Συγκεκριμένα, στο ετήσιο 11oForum Ενέργειας που ξεκινά σε λίγη ώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος στην Πάτρα,του οποίου την οργάνωση και διαμόρφωση του προγράμματος είχε αναλάβει το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, παρατηρούμε και καταγγέλουμε τα εξής παράδοξα:


α) Το πρόγραμμα με τους ομιλητές ανακοινώθηκε σήμερα λίγες ώρες μόλις πριν την έναρξη του συνεδρίου.

β) Χαιρετισμούς κατά την έναρξη του Forum, θα απευθύνουν στελέχη από πολιτικά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΕΕ και ΜέΡΑ 25) χωρίς να υπάρχει εκπρόσωπος από την Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπήρξε καμία επικοινωνία του κ. Αϊβαλή με το αρμόδιο όργανο της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, που δεν είναι άλλο απ’ την Δ.Ε.Ε.Π.Ν.Δ. Αχαΐας, για ορισμό εκπροσώπου.Με αυτή τη μέθοδο ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος απέκλεισε από το 11οForumΕνέργειας τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας , καταστρατηγώντας κάθε έννοια λογικής και δημοκρατικής τάξης.

Οι πολίτες της Πάτρας αντιλαμβάνονται τις προσωπικές φιλοδοξίες και τις κομματικές προτεραιότητες του Προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας , που στόχο έχουν να μην ακουστούν οι προτάσεις – θέσεις της Νέας Δημοκρατίας στο Forum.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας καταγγέλλει την απαράδεκτη , αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και του υπενθυμίζει ότι εκπροσωπεί ως Πρόεδρος την Τεχνική Κοινότητα της Δυτικής Ελλάδας και όχι τα κομματικά του συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου