Κύκλος Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα

 

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π.

 Με επιτυχία συνεχίζεται ο Κύκλος Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Το Τέταρτο κατά σειρά σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 8:00 το βράδυ στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας , στην Πάτρα με τη συμμετοχή στελεχών από τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις Πάτρας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και ο Α’ Κύκλος που περιλάμβανε τέσσερις αντίστοιχες συγκεντρώσεις στελεχών ολοκληρώνεται μεθαύριο Τετάρτη 29 Ιουνίου ενώ ο Β’ Κύκλος που περιλαμβάνει και αυτός τέσσερις εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις θα ξεκινήσει την Τετάρτη 6 Ιουλίου και θα συνεχιστεί στις 13 , 20 , 27 Ιουλίου.

Οι συγκεντρώσεις διαλόγου φιλοξενούνται στα γραφεία της Οργάνωσης στην Πάτρα (Κορίνθου 273Γ).

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης με την ευκαιρία των διαδοχικών συγκεντρώσεων

Στελεχών στην Αχαΐα υπογράμμισε : «Με την συγκέντρωση της προσεχούς Τετάρτης ολοκληρώνεται στην Πάτρα ο Α’ Κύκλος των Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας.Θέλω να ευχαριστήσω τα Στελέχη , τα Μέλη και τους Εθελοντές για την εντυπωσιακή τους ανταπόκριση. Τον Ιούλιο θα πραγματοποιηθεί ο Β’ Κύκλος των Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας με την συμμετοχή και νέων μελών. Προχωράμε μπροστά. Ενωμένοι όσο ποτέ προχωράμε στη μάχη τωνεκλογών οποτεδήποτε κι αν γίνουν αυτές. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σαφώς η Ελλάδα πιο ισχυρή απ’ότι ήταν πριν τρία χρόνια. Είναι σαφώς η Ελλάδα καλύτερη με τη Νέα Δημοκρατία απ’ ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προκαλούμε τη σύγκριση. Ζητάμε από τον Πολίτη να δει ποιος μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα την Ελλάδα ,

και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε. Σ’ αυτή την προσπάθεια

πρωτοπόροι στην Αχαΐα θα είναι τα στελέχη μας , τα μέλη μας και οι εθελοντές μας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου