«Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων» Σεμινάριο Επιμελητηρίου Αρκαδίας Δευτέρα 20 Ιουνίου

Συνεχίζεται η σειρά διαδραστικών σεμιναρίων, με έμφαση στις Προτεραιότητες των  Μικρών  και Μικρομεσαίων Οικογενειακών Επιχειρήσεων, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 3ο σεμινάριο «Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων». Ώρες 5 μ.μ. – 9.30 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21,Τρίπολη)

Εισηγητής

Θέμης Σαρανταένας, Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

 

«Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων»

Αυτό το σεμινάριο αποτελεί τη συνέχεια του προηγούμενου σεμιναρίου « Σύγχρονες Τεχνικές Επικοινωνίας» το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Σημειώνεται πως ο εισηγητής θα κάνει μία σύντομη αναφορά στη θεματολογία του προηγούμενου σεμιναρίου για εκείνους που δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν.

 

Μέσα απ' αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα βελτιώσουν και θα δομήσουν την τεχνική τους ώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και θα δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους.

 

Θεματολογία:

•              την Εισαγωγή στην Τέχνη των Πωλήσεων

•              την Ψυχολογία του σύγχρονου πελάτη

•              τη Διαχείριση αντιρρήσεων

•              τις Βασικές Τεχνικές πώλησης

•              τη μέθοδο για το χτίσιμο δυνατής σχέσης με πελάτες

 

Στο σεμινάριο θα προβληθούν εκπαιδευτικά video, θα γίνουν πρακτικές ασκήσεις και role playing games (διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια) με στόχο την εξάσκηση των συμμετεχόντων στη θεωρία. Απαιτείται η ενεργή συμμετοχή των συμμετεχόντων.

 

Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες θα ξεπεράσουν τους 60 θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την ώρα προσέλευσή σας την ίδια μέρα - Δευτέρα 20 Ιουνίου.

 

Για την είσοδό σας και παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας FFP2 καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2. (εσωτ.6).

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου