Αγώνας Ανοικτής Θάλασσας «ΘΥΣΙΑΣ 2022»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Κυριακή 19/6/22, ο εξ αναβολής αγώνας Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας «Θυσίας 2022». Ένας αγώνας ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ομίλου προς τιμήν των αγωνιστών του Μεσολογγίου.

Στον αγώνα συμμετείχαν 18 σκάφη με πάνω από 70 αθλητές τα οποία εκκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου από τη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών με προορισμό το Μεσολόγγι.





Ο στόλος ξεκίνησε με δυνατό βοριά, πιάνοντας μεγάλες ταχύτητες, με αποτέλεσμα τα σκάφη να ελλιμενιστούν νωρίς το απόγευμα στο φιλόξενο λιμάνι του Μεσολογγίου.

Στη Δημοτική Πινακοθήκη του Μεσολογγίου, σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η απονομή των επάθλων στους νικητές της πρώτης ιστιοδρομίας.

Τα πληρώματα ξεκουράστηκαν, απολαμβάνοντας μια γλυκιά βραδιά και τη φιλοξενία των ανθρώπων του Μεσολογγίου.

Την επόμενη μέρα ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής, με τους δυνατούς βοριάδες να δοκιμάζουν σκάφη και πληρώματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου για την ενεργή συμμετοχή τους στη διοργάνωση του αγώνα και τη φιλοξενία τους και προσβλέπουμε στη διεύρυνση της συνεργασίας προς όφελος του αθλήματος της Ιστιοπλοΐας και των τοπικών κοινωνιών.

 

Αποτελέσματα αγώνα: «ΘΥΣΙΑΣ 2022»

 

 

Από το Δ.Σ. του Ι.Ο.Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου