ΠΑΤΡΑ : «ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ» ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΛΙΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» καταγγέλλει επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕ, ονόματι Παρίσης, που χωρίς να είναι καν μέλος στο 7μελές Συμβούλιο που ρυθμίζει τα του ελλιμενισμού των αλιέων στο Καταφύγιο των Αραχωβιτίκων, κάνει τον… Δερβέναγα και συμπεριφέρεται σαν να είναι Επαρχος της περιοχής!

Να τον χαίρεται το ΚΚΕ αυτόν τον άνθρωπο που φωνάζει δεξιά και αριστερά ότι είναι σύμβουλος του Πελετίδη, αλλά και ότι θα είναι υποψήφιος – τρομάρα του! – βουλευτής στην Αχαΐα.

Μεγάλη αναβάθμιση του ΚΚΕ στον Νομό μας!!!

Πραγματικά, το ΚΚΕ είναι μια ιστορική παράταξη και δεν είναι κόμμα που το χαρακτηρίζουν τέτοια στελέχη! Στελέχη που το παίζουν «Φύλαρχοι» στα Αραχωβίτικα, την ίδια ώρα που οι ίδιοι και διατηρούν παρατύπως ελλιμενισμένο πολύμετρο σκάφος στην περιοχή, αλλά και κομπορρημονούν ταυτόχρονα ότι θα αντικαταστήσουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έναν ευπρεπή άνθρωπο όπως ο βουλευτής Αχαΐας Ν. Καραθανασόπουλος.

Πλέον, οι τραμπουκοειδείς συμπεριφορές που μας καταγγέλλονται, δίνουν την αφορμή για διερεύνηση σε βάθος του νομικού καθεστώτος της λειτουργίας του Κρησφύγετου Αλιείας στα Αραχωβίτικα και για το αν υπάρχουν παρατυπίες στην εξυπηρέτηση των αναγκών των συνδημοτών μας. Ηρθε η ώρα ο «παράνομος επόπτης» του ΚΚΕ να μπει στη θέση του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου