ΠΑΤΡΑ : Την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 7:00 το απόγευμα στο Πολύεδρο,

στον κήπο παρουσιάζουμε δυο βιβλία νέων συγγραφέων , «Χρωμάτων και αισθήσεων γωνία», των Αντώνη Ανδρόνικου, Ελένης Καραχανίδη και Άννας Μετόχη και  «Μάλλον δεν θα έπρεπε» της Αλεξάνδρας Τσότσου που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διάνοια.

         Τρεις συγγραφείς ένωσαν τις πένες τους και μας προσκαλούν να ζήσουμε μια σειρά συναισθημάτων με φόντο τα χρώματα. Με 10 ανεξάρτητες και αυτοτελείς ιστορίες, μας προκαλούν να κάνουμε μια βουτιά στις αισθήσεις κλείνοντας τα μάτια και κρατώντας την ανάσα για μια στιγμή. Όσο χρειάζεται το μυαλό για να γεμίσει με χρώματα και οι ψυχές για να ανοίξουν και να βιώσουν συναισθήματα. Έντονα, βασανιστικά, λυτρωτικά, ξεχασμένα ή απαγορευμένα, απόλυτα ή τρυφερά. Συναισθήματα που συναντά κανείς στη Γωνία. Σε κάθε γωνία και σίγουρα στο «Χρωμάτων και Αισθήσεων Γωνία».       

      Το βιβλίο «Χρωμάτων και Αισθήσεων Γωνία», θα προλογίσει η συγγραφέας Αλεξάνδρα Τσότσου.                        θα μιλήσουν, Μάγδα Ντίλιου, Δ/Υ - Ερασιτέχνης ηθοποιός.

            Αφροδίτη Αθανασοπούλου, Κυτταρολόγος - επιμελήτρια Β’ στο ΠΓΝΠατρών

            Αναστασία Πηλιχού, Φοιτήτρια Φαρμακευτικής

 

        Το πρώτο μυθιστόρημα της ταλαντούχας Αλεξάνδρας Τσότσου μάλλον... έπρεπε να εκδοθεί..                          Σε μια εποχή που οι σχέσεις και τα συναισθήματα πατάνε pause η συγγραφέας μας συστήνει την Άλεξ ένα δροσερό και αφελές κορίτσι που μαθαίνει τον έρωτα και βλέπει τη ζωή της να αλλάζει, όχι με τον εύκολο τρόπο. Με συνεχείς ανατροπές, δυνατό λόγο, έντονα συναισθήματα, παρακολουθούμε την συναισθηματική ενηλικίωση μιας ανυποψίαστης κοπέλας, ταυτιζόμαστε και παρασυρόμαστε στην δίνη των συναισθημάτων που όλοι νιώθουμε ή κρύβουμε μέσα μας. Μην το χάσετε... μάλλον δεν θα έπρεπε.

 

Το βιβλίο  «Μάλλον δε θα έπρεπε»,  θα προλογίσει η συγγραφέας Ελένη Καραχανίδη. 

θα μιλήσουν οι Αντώνης Ανδρόνικος, Φοιτητής Φαρμακευτικής-συγγραφέας 

               Άννα Μετόχη, Financial Planning Analyst – συγγραφέας και η  

               Ελένη Καραχανίδη, Παιδίατρος – συγγραφέας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου