ΠΑΤΡΑ : σπιράλ: Ραντεβού στο Μόλο!

Ανοικτό κάλεσμα της δημοτικής παράταξης

Το σπιράλ κλείνει το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς -μια περίοδο πλούσια σε αυτόδιοικητικό έργο- και καλεί τους Πατρινούς σε μια βραδιά επικοινωνίας και διασκέδασης στο Μόλο της Πάτρας.

Ο Πέτρος Ψωμάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Πολιτική Γραμματεία και τα Μέλη της παράταξης απευθύνουν ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους συνδημότες για συμμετοχή σε μια θερινή βραδιά που θα έχει γνωριμίες, συζητήσεις, τραγούδια και χορό.

Το κατάστημα molos και ο περιβάλλον χώρος στον κεντρικό λιμενοβραχίονα της Αγίου Νικολάου προσφέρονται για μια εκδήλωση με συμμετοχή όλων, μικρών και μεγάλων, οικογενειών, μελών και φίλων, κυρίως όσων επιθυμούν να γνωριστούν με τους ανθρώπους του σπιράλ. Κοινός τόπος μας η Πάτρα. Ελάτε να τη γιορτάσουμε σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της.

Η βραδιά ξεκινά στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουνίου. Χαλαρή μουσική, ωραία ατμόσφαιρα, δροσερά ποτά (τιμές φιλικές) και πολλή διάθεση για κουβέντα.

Μετά τις 10μμ στον εσωτερικό χώρο του molos θα υπάρξει ελληνικό μουσικό πρόγραμμα με ζωντανή ορχήστρα και με τον Γιάννη Τσίλη και την Σωτηρία Μπελίτσου στο τραγούδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου