Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στην 86η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ να συμμετάσχει με περίπτερο στην 86η ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO, από 10-18 Σεπτεμβρίου 2022.

Σημειώνεται ότι η φετινή 86η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Γαλλία, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Βάσει της συμφωνίας που έχουμε με την ΔΕΘ-HELEXPO το τελικό κόστος ανά τ.μ. ανέρχεται στο ποσό των 34 ευρώ πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει “παραχώρηση εκθεσιακού χώρου, κόστος κλιματισμού, κόστος γενικής φύλαξης, κόστος γενικής καθαριότητας, κόστος της γενικής εξωτερικής σήμανσης των περιπτέρων 2 και 3”.

Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού από τις επιχειρήσεις θα επιβαρύνει τους χρήστες, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΔΕΘ (εξοπλισμένος χώρος – δομή τύπου 2: 17 ευρώ πλέον ΦΠΑ). Ας σημειωθεί ότι η δομή–τύπος 2 αφορά το σύνολο του χώρου που θα διατεθεί στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας και περιλαμβάνει (κατασκευή περιπτέρου, μετώπη με επιγραφή, μοκέτα, 2 πεντάδες σποτ, 1 πρίζα, 1 γραφείο, 3 καρέκλες, 1 τραπέζι χαμηλό), οπότε κάθε επιχείρηση βάσει του Εντύπου Παροχών θα χρεωθεί τον επιπλέον εξοπλισμό που θα χρειαστεί.
Όσες επιχειρήσεις της Μεσσηνίας επιθυμούν να συμμετέχουν στο περίπτερο του Επιμελητήριου παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο:  https://forms.gle/zbxRVsiyGETWQToGA , έως την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 14.00.
*Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η αποστολή στελεχών που θα εκπροσωπήσουν την επιχείρηση στην έκθεση.
Σε περίπτωση μεγάλου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο.
Tο κόστος συμμετοχής κάθε επιχείρησης θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις τελικές συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου