ΠΑΤΡΑ: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ 2022 που έχει ενταχθεί στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Την επιμέλεια της Διοργάνωσης είχαν  αναλάβει τα μέλη της  ΑΜΚΕ ΣΦήγΚΕΣ, τα οποία της Παρασκευή 27 Μάιου παρέλασαν συνοδεία άνθινου άρματος στους κεντρικούς  δρόμους της  Πάτρας, ενώ μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΩΝ», έδωσαν συναυλία οι ομάδες της χορωδίας και κρουστών υπό τη Διεύθυνση του Νίκου Φορλίδα  και Αβροκόμης Ξενόγιαννη.




Την επιμέλεια του άνθινου άρματος είχαν αναλάβει οι Αριστείδης Σταθόπουλος, Γιώργος Σταυρόπουλος και Αντώνης Μακρής και την εκμάθηση του Ρεπερτορίου η Albena Penkova

Το ίδιο πρόγραμμα επαναλήφθηκε το Σάββατο 28 Μάιου στον Πύργο Ηλείας, στους κιτρικούς δρόμους αλλά και στην πανέμορφη πλατανοσκεπή κεντρική πλατεία της πόλης.

Τις εκδηλώσεως τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, και οι Αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού και Τουρισμού  κ. Νίκος Κοροβέση και Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Τάκης Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου