Απάντηση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας στην ανακοίνωσητης Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

Από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση σε απάντηση σχετικής της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας :

Σε μια ύστατη προσπάθεια προκειμένου να ξεπεράσει τα  εσωτερικά προβλήματα  των αντιμαχόμενων ομάδων της η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας βρήκε την διέξοδο να  επιτεθεί στην Κυβέρνηση.Προφανώς ξέχασαν τις δηλώσεις του πρώην Προέδρου τους « λεφτά υπάρχουν » και με άσφαιρα πυρά επιτίθενται  στην Κυβέρνηση που αποκατέστησε το κύρος της χώρας μας και διαχειρίστηκε με υποδειγματικό τρόπο την πανδημία , κατόρθωσε να βγάλει την χώρα από το καθεστώς της Ενισχυμένης Εποπτείας και δρομολόγησε μια σειρά αναπτυξιακών έργων για την Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα.

Στο στόχαστρό τους και οι Βουλευτές μας που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μεγάλης προσπάθειας για την επίλυση προβλημάτων και την δρομολόγηση έργων που οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ σχεδίαζαν επίχάρτου και παρέμειναν στα συρτάρια των Υπουργείων τους.

Ο νέος αυτοκινητόδρομος Πατρών - Πύργου , η σιδηροδρομική γραμμή , το φυσικό αέριο είναι τα εμβληματικά έργα της Κυβέρνησης που θα αλλάξουν την εικόνα της περιοχής.

Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας που αποδοκίμασαν την πρώην Περιφερειακή Αρχή για την ολιγωρία ,  την ανεπάρκεια και την αναποτελεσματικότητα της είναι βέβαιο ότι  θα επιβραβεύσουν με την θετική ψήφο τους και στις επόμενες εκλογές την παράταξη του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη  αναγνωρίζοντας την αποτελεσματικότητά της , την διεκδικητικότητα της , την υψηλή απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων , τα έργα  που γίνονται και αυτά που έχουν δρομολογηθεί  προς όφελος των πολιτών.

Οι πολίτες της Αχαΐας έχουν μνήμη και κρίση για τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κυβέρνηση  του Κυριάκου Μητσοτάκη με το βλέμμα στην ανάπτυξη της οικονομίας και τη σκέψη στην ανακούφιση της κοινωνίας μετατρέπει τα καθημερινά βήματα προς τα εμπρός σε ένα μεγάλο άλμα προς το μέλλον για την Ελλάδα που αξίζουμε.

Η Ελλάδα αλλάζει. Βαδίζει μπροστά. Κοιτάζει Ψηλά

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου