Πολλαπλές εκδηλώσεις και δράσεις από τη Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα


Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 48 χρόνων από την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας θα διοργανώσει πολιτική εκδήλωση την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 στην Πάτρα. Η σχετική απόφαση μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Αντώνη Κουνάβη ελήφθη στην προχθεσινή διευρυμένη συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. με τους Τομεάρχες όπου συζητήθηκαν εκτός των νέων στοχευμένων κινήσεων και παρεμβάσεων πολλά θέματα ενώ οι κυριότερες αποφάσεις ήταν :

·       Διοργάνωση από την Πολιτική Επιτροπήκαι την Γραμματεία Οργανωτικού Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών από την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα στην Πάτρα.







 ΤΤρίμηνη οικονομική εξόρμηση στην Αχαΐα που θα ξεκινήσει τη μεταπροσεχή Παρασκευή 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Η Ν.Δ. και η Νομαρχιακή Οργάνωση δεν έχουν άδηλους οικονομικούς πόρους και στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στις συνδρομές των μελών και των φίλων της Παράταξης.

·       Προγραμματίζονται σε συνεργασία με τις ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων και Δυτικής Αχαΐας συγκεντρώσεις εκλογικής ετοιμότητας στελεχών που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31 Ιουλίου σε Τριπόταμα , Δάφνη , Κλειτορία , Καλάβρυτα , Κάτω Αχαΐα , Λάππα και Λουσικά.

·       Στις 4 Ιουλίου θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα των συγκεντρώσεων εκλογικής ετοιμότητας στελεχών σε συνεργασία με τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου και με τις τρεις ΔΗΜ.Τ.Ο. της Πάτρας σε Διάσελο , Χαλανδρίτσα , Ρίον , Πλατάνι , Ψαθόπυργο , Αγυιά , Βούντενη , Βλατερό , Σύνορα , Προσφυγικά , Ζαρουχλέϊκα , Περιβόλα , Οβρυά , Παραλία , Βραχνέϊκα.

·       Αρχίζει την Τετάρτη 6 Ιουλίου και θα συνεχίζεται κάθε εβδομάδα (13 , 20 , 27) ο Β’ Κύκλος Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας στελεχών από την Πάτρα τα οποία θα φιλοξενούνται στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π.  (έναρξη 8:15μμ).

·       Συγκέντρωση εκλογικής ετοιμότητας στελεχών από τον πρώην Δήμο Αιγίου θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 8:15 το βράδυ στο «ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ» που βρίσκεται στην Μυρτιά.

·       Μετά τα θεαματικά αποτελέσματα της εκστρατείας εγγραφής νέων μελών στη Νέα Δημοκρατία (1η Φεβρουαρίου – 31 Μαρτίου) αρχίζει νέα εκστρατεία από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον κλιμάκια μελών της Δ.Ε.Ε.Π. , Τομεαρχών και Εθελοντών προγραμματίζουν επισκέψεις σε γειτονιές , χώρους εργασίας και δημοτικά διαμερίσματα σε ολόκληρο τον Νομό.

·       Σε συνεργασία με τον Τομέα Πολιτισμού ξεκινά η λειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου.

·       Από τις 5 Σεπτεμβρίου και κάθε εβδομάδα προγραμματίζονται Διαλέξεις οι οποίες θα φιλοξενούνται στα κεντρικά γραφεία της Οργάνωσης στην Πάτρα.

·       Ολοκληρώνεται η στελέχωση των υπολοίπων Τομέων Δράσης.

Το χρονοδιάγραμμα δραστηριοτήτων για το δίμηνο (Σεπτέμβριος – Οκτώβριος) θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. – Τομεαρχών η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Ιουλίου  2022.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου