Ημέρα Τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την Ελληνική Αστυνομία ως Ημέρα Τιμής στους αποστράτους της. Για το σκοπό αυτό, τελέστηκαν σήμερα (19-6-2022), δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας, της Περιφέρειάς μας.

Παράλληλα, αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, ενώ ακολούθησαν και λιτές εκδηλώσεις προς τιμήν των αποστράτων.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους και στις τέσσερις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα, Αγρίνιο, Πύργος, Μεσολόγγι) οι Θρησκευτικές, Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, καθώς και οι επικεφαλείς των Σωμάτων Ασφάλειας και τα προεδρεία των συνδέσμων, ενώσεων και συλλόγων εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών.

 

O Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης δήλωσε :

 

«Χρόνια πολλά στους απόστρατους συναδέλφους μας. Μπορεί το πλήρωμα του χρόνου να φέρνει τη στιγμή, που η άμεση επαγγελματική σχέση με το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, να περατώνεται, ωστόσο όλοι οι εν αποστρατεία και εν ενεργεία συνάδελφοι, είμαστε μέλη της ίδιας, αδιαίρετης οικογένειας, της αστυνομικής οικογένειας.

 

Τιμούμε σήμερα τους προκατόχους μας, τους εν αποστρατεία συναδέλφους μας και τους ευχόμαστε υγεία και ευτυχία στη ζωή τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου