Αύριο η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και η πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου! – Στις 7 το πρωί ξεκινούν τα λεωφορεία από την Πάτρα

Πληθαίνουν  τα μηνύματα μαζικής συμμετοχής, , στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και στην πορεία που θα ακολουθήσει στο Μέγαρο Μαξίμου, αύριο Τρίτη 26 Ιουλίου, 11:00 π.μ.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, μιλώντας τις προηγούμενες ημέρες με εργαζόμενους για τα αιτήματα της κινητοποίησης, υποστήριξε  ότι ο αγώνας για την πλήρη χρηματοδότηση του Δήμου και τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού αφορά πρώτ’ απ’ όλα τον πατραϊκό λαό, ο οποίος πληρώνει βαριά και άδικη φορολογία στο κράτος και καλείται να ξαναπληρώσει στο Δήμο για έργα και υπηρεσίες που έπρεπε να καλύπτονται με κρατική ευθύνη.


Ο Δήμαρχος, ανέφερε ότι από τα 91 εκατομμύρια ευρώ που είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση να αποδίδει ετησίως στο Δήμο Πατρέων, φτάνουν σ’ αυτόν μετά βίας 24 εκατομμύρια. Επιπλέον, αντί για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με πλήρη δικαιώματα και αξιοπρεπείς μισθούς, οι κυβερνήσεις διαχρονικά χρησιμοποιούν κυριολεκτικά τους άνεργους ως φθηνό και ευέλικτο προσωπικό, μέσω των οκτάμηνων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Για την αυριανή κινητοποίηση τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 7 το πρωί από τον Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου