ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Το «ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ» με επικεφαλής το Δήμαρχο Πατρέων στην Αθήνα διεκδικεί, έκτακτη χρηματοδότηση από την Κυβέρνηση.

Η 25η Ιουλίου του 2022 θα καταγραφεί ως ιστορική μέρα για τον Δήμο της Πάτρας. Μια μέρα όπου τόσο σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο διεκδικεί έκτακτη χρηματοδότηση από την Κυβέρνηση για την μισθολογική δαπάνη των συμβασιούχων, όσο και την προσχώρηση του Δημάρχου Πατρέων κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ στις τάξεις του «Μαύρου Μετώπου». 

Προσωπικά τον καλωσορίζω στις τάξεις μας.

Ως επικεφαλής λοιπόν ο Δήμαρχος του «Μαύρου Μετώπου», μαζί με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων της αντιπολίτευσης, θα έχει μια σειρά συναντήσεων με τα κοινοβουλευτικά κόμματα, καταθέτοντας το αίτημα της οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου Πατρέων.       

Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», οφείλω και θα το πράξω, να σεβαστώ την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να παραστώ στις συναντήσεις στα γραφεία των κομμάτων στη Βουλή, παρ’ όλες τις ενστάσεις μου.

Συγκεκριμένα. Γιατί δεν προγραμματίστηκε και συνάντηση από τον Δήμο, με τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών;  

Υπάρχει έτοιμη η πρόταση από τον Δήμο Πατρέων για να παρουσιάσει, το πόσες μόνιμες θέσεις εργασίας θα είχε ο Δήμος, εάν είχαν μετατραπεί οι δαπάνες που καταβάλει για υπερωρίες στους εργαζόμενους και τις δεκάδες εργολαβίες;

  Ή ο σκοπός της Δημοτικής Αρχής ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ είναι άλλος εκτός από την επίλυση του οικονομικού ζητήματος του Δήμου.

Προσωπικά λοιπόν θα είμαι παρόν στις συναντήσεις με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για να δεχθούμε όλοι μαζί την συμπαράστασή τους.

Όπως θα είμαι και παρόν το πρωί της Τρίτης 26/7/2022 στις 11:00 π.μ. έξω από το Μαξίμου για την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. 

Απέχω από το προγραμματισμένο πανήγυρη της «Αγίας Παρασκευής» έξω από του Βουλή, που σκοπό έχει να κοροϊδέψει για άλλη μια φορά τους Συμβασιούχους του Δήμου. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου