ΠΑΤΡΑ : Συγκέντρωση στελεχών της Ν.Δ. στην Ζαρούχλα

 

ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΝΩΝΑΚΡΙΔΑΣ

 ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΟΒΑ

Με αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις εκλογικής ετοιμότητας που συνδιοργανώνει η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας με την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας.

Επόμενος σταθμός το προσεχές Σάββατο 9 Ιουλίου στη 1 το μεσημέρι  είναι η Ζαρούχλα ( καφέ Αγορά ) όπου στην ανοιχτή συγκέντρωση θα παραβρεθούν στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης από τα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Νωνάκριδας.
Κεντρικοί εισηγητές θα είναι ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π.κ. Αντώνης Κουνάβης και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.  Αιγιάλειας Βασίλης Σταθακάρος.

Έχουν προσκληθεί και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης και οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου.
Θα ακολουθήσει συζήτηση την οποία θα συντονίσει η Υπ. Εκλογικής Ετοιμότητας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας  ΚωνσταντίναςΦίλερη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης θα τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα την οικογένεια του αείμνηστου Δημάρχου ΝωνάκριδαςΠαύλου Γιοβά ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της πολυσχιδούς προσφοράς του στον τόπο και την παράταξη.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης , οι πρώην Δήμαρχοι Στάθης Θεοδωρακόπουλος , Αποστόλης Καραφωτιάς , , Αντιπεριφερειάρχες , Δημοτικοί Σύμβουλοι , Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων και κάτοικοι από όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του πρώην Δήμου Νωνάκριδας.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου