Συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Τέμενη

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (9μμ)

Μετά το 14ο Συνέδριο της φιλελεύθερης παράταξης συνεχίζεται η πορεία στον Νομότης Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Επόμενος σταθμός για την Αιγιάλεια μετά τις πέντε συγκεντρώσεις σε Αίγιο , Σελιανίτικα , Τρυπιά , Ακράτα και Ζαρούχλα σε συνεργασία με την δραστήρια ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας ακολουθείη συνδιοργάνωση τηςνέας συνάντησης Στελεχών από την περιοχή η οποία θα πραγματοποιηθεί την μεταπροσεχή Δευτέρα 1η Αυγούστου  στις 9 το βράδυ στο καφέMezzoMezzoστην παραλία της Τέμενης. 

Η συγκέντρωση αποτελεί την συνέχιση της εκστρατείας που αναπτύσσεται σε ολόκληρο τον Νομό για την προώθηση – ανάδειξη του μεταρρυθμιστικού κυβερνητικού έργου και την ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης με την ευκαιρία των διαδοχικών συγκεντρώσεων Στελεχών στην Αχαΐα υπογράμμισε : «Δυναμικά μπροστά. Συνεχίζουμε όλο το καλοκαίρι με αδιάκοπο ρυθμό τις συζητήσεις μας με την οργανωμένη μας βάση , τους εθελοντές μας και την κοινωνία. Σ’αυτή την προσπάθεια πρωτοπόροι στην Αχαΐα θα είναι τα στελέχη μας , τα μέλη μας και οι εθελοντές μας στους οποίους αξίζει η απαιτούμενη τιμή».Στη συγκέντρωση εισηγητές θα είναι ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας Βασίλης Σταθακάρος ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση.

Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις στελεχών και σε άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αιγιάλειας ενώ από την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουλίου αρχίζουν οι συγκεντρώσεις στην Δυτική Αχαΐα με πρώτη αυτή που θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ στο καφενείο του Νιφορόπουλου ενώ θ’ ακολουθήσουν αντίστοιχες σε Κάτω Αχαΐα , Λάππα και Λουσικά με τη συνδιοργάνωση της δραστήριας ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δυτικής Αχαΐας.

Ο Τομέας Αθλητισμού της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας

Κορυφώνονται οι προεργασίες για τη συγκρότηση του Τομέα Αθλητισμού της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας. Χθες ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης είχε συνάντηση εργασίας με τον Τομεάρχη Κώστα Χρυσανθόπουλο και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα μέλη του Τομέα ενώ έχει καταρτιστεί και το πρόγραμμα των στοχευμένων δράσεων καθώς και παρεμβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου