Νίκος Νικολόπουλος συνέντευξη στην εκπομπή του Αργύρη Ντινόπουλου: Εκλογές γιοκ…

Ο “ΓΑΛΑΖΙΟΣ” ΛΟΧΑΓΟΣ έκανε πρόβλεψη κοντρα στην επικρατούσα φημολογία λέγοντας: « Ο Μητσοτάκης δεν θα πάει σε εκλογές. Από τον Οκτώβρη και μετά θα σύρετε με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνική απαξίωση και θα οδηγηθεί σε ατιμωτική ήττα!

Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος στην εκπομπή “ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ” που επιμελείται και παρουσιάζει ο πρ. Υπουργος Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, στο Elladafm.

ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ο εκ των μακροβιότερος κοινοβουλευτικός άνδρας κ.Ν. Νικολόπουλος επεσήμανε πως τίποτα δεν πάει καλά, τίποτα δεν κυλάει ομαλά και ήρεμα στην Ελλάδα αλλα και στην Ευρώπη.

Τίθεται λοιπόν τα εξής ερωτήματα:

Γιατί παρόλα τα στραβά κι ανάποδα, γιατί παρόλες τις θύελλες που έρχονται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να θέλει να είναι ο πρώτος πρωθυπουργός του πλανήτη που μήνες πριν προαναγγέλλει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες!

Γιατι ο Μητσοτάκης να θέλει να χάσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού;

ΑΠΟ ΤΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Από την ξαπλώστρα των αυγουστιάτικων θερινών διακοπών του ο Μητσοτάκης ,παρά την τοξικότητα του παρατεταμένου κατά απαράδεκτο τρόπο προεκλογικού κλίματος που ο ίδιος και η κυβέρνηση του συντηρεί, θα κηρύξει το τέλος του εκλογικού συναγερμού… 

Σπεύδω να προεξοφλήσω την τελική του απόφαση. Εκλογές γιοκ…

ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.

Ενώ οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στην πολιτική, αποποιούμενοι το δικαίωμα τους στην «εξουσία του λαού», οι ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΕΣ του Μητσοτακη συνεχίζουν απτόητοι την ίδια πορεία αφου είναι «ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ» όπως έλεγε στην ελληνικη κινηματογραφική ταινία  .

Ο Μητσοτάκης και οι βαστάζοι του,οι βαρόνοι, οι νταβατζήδες κλπ κρατικοδίαιτοι του Μαξίμου,δεν αφήνουν την κουτάλα …

Ένα χρόνο πριν δεν θα αφήσουν τα καλούδια και τις καρέκλες της εξουσίας …

Άλλωστε ο Μητσοτάκης δεν διακρίνεται για την ενσυναίσθηση των ακραίων καταστάσεων που ζουν οι πολίτες.

Το 18,8% που πήρε η μολυσμένη ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με τους δήθεν «ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ» του ΠΑΣΟΚ και τους δήθεν προοδευτικούς της ΚΕΝΤΡΟαριστερης ΔΗΜΑΡ θα μοιάζει με θρίαμβο!

Τέλος , ο κ. Νικολόπουλος επανέλαβε πως γνωρίζει από την όψη και την ανάποδη τον πολιτικο γόνο ,που με ηλεκτρονικη  καλπονοθεία βρέθηκε Πρόεδρος στο κομμα που δεν πιστεύει τις αρχές του δεν τιμά την λαικη βάση του δεν σέβεται τα ιστορικά στελέχη του και ευκαίρως ακαίρως διαδηλώνει ότι είναι ΚΕΝΤΡΩΟΣ …

Αποδιοπομπαίος ο Μητσοτακης απο την «δική» του μητρική παράταξη των ΚΕΝΤΡΩΩΝ …επιζητά να κάνει την ΝΔ μια ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ.

Ο φερτος θέλει να προχωρήσει στην ΜΕΤΆΛΛΑΞΗ της ΔΙΚΗΣ μας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ .

Δεν θα πάει σε εκλογές γιατί ξέρει ότι οι ψηφοφόροι θα βάλουν οριστικά λουκέτο στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες απανταχού της γης, ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ, για να μην δοθεί αντιπαροχή η Πατριδα μας στους νεοταξιτες της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ακούστε ολόκληρη τη ραδιοφωνική συνέντευξη

https://www.pronews.gr/pods/n-nikolopoulos-oi-galazioi-sti-nea-vouli-tha-ekprosopoun-tin-pragmatiki-nea-dimokratia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου