Νίκος Καραχάλιος: Ο Μητσοτάκης νοιάζεται μόνο για την καρέκλα του!

Μια χειμαρρώδη και άκρως αποκαλυπτική ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο επικεφαλής του Forum2020.gr, Νίκος Καραχάλιος, ενός εκ των πρωτεργατών του νέου κινήματος "ΓΑΛΑΖΙΟΙ", στο δημοσιογράφο Αργύρη Ντινόπουλο του Elladafm 94,3 το πρωί της Δευτέρας.

Οι απαντήσεις που έδωσε στις σχετικές ερωτήσεις προκάλεσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έδωσαν ειδήσεις και έγιναν αφορμή για έναν μεγάλο διαδικτυακό διάλογο.

Ο κ. Καραχάλιος τόνισε την οργή των πολιτών κάθε φορά που φτάνουν στα νοικοκυριά οι αυξήσεις των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος. Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσταση προκαλεί ιλίγγους, και η κυβέρνηση παραμένει θεατής. Καταντήσαμε να είμαστε πρωταθλητές της ακρίβειας με μισθούς πείνας!

Ο Νίκος Καραχάλιος αναφέρθηκε επίσης στα τελευταία γεγονότα όσον αφορά τα Ελληνοτουρκικά, λέγοντας πως η Μαδρίτη 2 του Μητσοτάκη είναι χειρότερη από τη Μαδρίτη 1 του Σημίτη.

Τέλος ο Νίκος Καραχάλιος είπε: Τι άλλο θα κάνουμε; Θα το δείτε πολύ σύντομα. Από το καναπέ θα σηκωθούν να στηρίξουν τους "Γαλάζιους" γιατί ο Μητσοτάκης νοιάζεται μόνο για την καρέκλα του!

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.pronews.gr/pods/nikos-karaxalios-periodeies-se-oli-tin-ellada-ksekinane-oi-galazioi/

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου