Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας Δημητριάδη – Κουνάβη

Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη είχε  στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρόεδρ
ος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Κουνάβης.

Ο Πρόεδρος κατέθεσε στον κ. Δημητριάδη τον απολογισμό δράσης , εκδηλώσεων καθώς και των εξιδεικευμένων παρεμβάσεων του πρώτου οκταμήνου από την επανεκκίνηση της Οργάνωσης στην Αχαΐα καθώς και των πρωτοβουλιών – εκδηλώσεων που αναπτύσσονται σε ολόκληρο τον Νομό για την προβολή και την προώθηση του πολυσήμαντου Κυβερνητικού Έργου.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας όπως τόνισε ο κ. Κουνάβηςαξιοποιεί όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας και επαφής με την κοινωνία παραδοσιακούςκαι σύγχρονους. Επειδή όμως τα κόμματα δεν είναι μόνο δεξαμενές σκέψης συνεχίζει την ανάδειξηρεαλιστικών και εφαρμόσιμων προτάσεων μέσα από συλλογικές διαδικασίες με τη συμβολή όσο το δυνατόνπερισσότερων μελών , εθελοντών και φίλων. Η Οργάνωση βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την Κοινωνία και τους πολίτες της Αχαΐας για να προβάλλει το έργο της κυβέρνησης με νηφάλιο λόγο χωρίς κραυγές επενδύοντας στο πολιτικό επιχείρημα, εξειδικεύοντας τις πρωτοβουλίες της και προβάλλοντας τα αποτελέσματα της δημόσιας πολιτικής της.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Δημητριάδη τόσο για τη συμπαράστασή του στην Οργάνωση όσο και για τις στοχευμένες πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την προώθηση και την υλοποίηση των αναπτυξιακών – σημαντικών έργων στην Αχαΐα. Ιδιαίτερη ήταν η ικανοποίηση για την αποτελεσματική παρέμβαση του κ. Δημητριάδη ώστε να μη διακοπεί η λειτουργία των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς σε Καλάβρυτα και Κάτω Αχαΐα καθώς και να βρεθεί οριστική λύση για την απρόσκοπτη λειτουργία του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων.

Τέλος ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Δημητριάδη και είχε συζήτηση μαζί του ανταλλάσσοντας απόψεις για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου