Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ : ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας η νέα συγκέντρωση εκλογικής ετοιμότητας στελεχών , μελών και εθελοντών από τις δυτικές συνοικίες της πόλης. Παρών και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης ο οποίος καλωσορίζοντας τα μέλη υπογράμμισε :

Οι μέρες, οι μήνες που έρχονται κουβαλούν σοβαρές δυσκολίες. Απαιτούν ενσυναίσθηση των προβλημάτων, των δυσκολιών, της αγωνίας του κόσμου , με την κυβέρνηση να ανακοινώνει διαρκώς και νέα μέτρα στήριξης των πολιτών. Αλλά και επίγνωση των αναγκών της οικονομίας, ώστε να μην σπάσουν οι αντοχές της και να μη φτάσουμε ποτέ ξανά σε αδιέξοδα που τόσο σκληρά πληρώναμε για μια δεκαετία. Απαιτούν ευαίσθητες ισορροπίες, με καλό μέτρημα κάθε απόφασης. Κόντρα στον λαϊκισμό και την πολιτική ανευθυνότητα.

Είναι χρέος όλων των Αχαϊών στελεχών μας , μελών και εθελοντών να απευθυνόμαστε σε κάθε πολίτη, ό,τι κι΄αν ψήφισε. Να ακούμε, να συζητάμε, να μπαίνουμε στη θέση του. Χωρίς να αρνούμαστε τα προβλήματα και χωρίς να διεκδικούμε το αλάθητο. Αρκεί η αλήθεια και μόνο. Και η προβολή των αποτελεσμάτων της πολιτικής μας.

Κόντρα στις Κασσάνδρες, καταφέραμε να βγούμε από την πανδημία, με δυναμική ανάπτυξη, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες επιχειρήσεις και 200 χιλιάδες περισσότερες θέσεις εργασίας. Κάναμε άλματα στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και αναβαθμίσαμε τις δημόσιες υπηρεσίες. Απαλλάξαμε το κράτος από παθογένειες του παρελθόντος. Η Ελλάδα άρχισε να αλλάζει. Γίνεται ήδη πιο ισχυρή, οικονομικά, στρατιωτικά γεωπολιτικά.

Προφανώς τίποτα δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Ξέρουμε, όμως , που είμαστε, ξέρουμε που θέλουμε να πάμε, ξέρουμε και πως να πάμε. Με μπροστάρη τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη αποδείξαμε ότι μπορούμε να βάζουμε ψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνουμε. Ότι η Νέα Δημοκρατία, είναι η παράταξη της ευθύνης και της κοινωνικής ευαισθησίας. Λαϊκή, πατριωτική, φιλελεύθερη, πραγματικά προοδευτική.  Ότι απευθύνεται σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Όλοιμαζί στην Αχαΐα κερδίζουμε σήμερα τη μάχη του αύριο. Για μας και τα παιδιά μας. Για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε.

 

·       Ακολούθησαν εισηγήσεις στελεχών και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις τοποθετήσεις μελών και εθελοντών. Η επόμενη συγκέντρωση εκλογικής ετοιμότητας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου