Βασίλης Αϊβαλής: Η Πάτρα Σπουδαία και Πάλι

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για τον Δήμο Πατρέων

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Πατρέων, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα  ο Μηχανολόγος Μηχανικός,  και Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, Βασίλης Αϊβαλής, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα , το σύμβολο, το όνομα και τη φιλοσοφία και τις στοχεύσεις της  Δημοτικής Παράταξής του.

Η παρουσίαση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΣΗΕΠΗΝ, παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, μελών παλαιών και νέων υποστηρικτών της νεοσύστατης  παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», από το χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και προσκείμενων στον  Συριζα, και γνωστών στελεχών της αυτοδιοίκησης (φωτογραφίες)  









Ο κ. Αϊβαλής έδωσε έμφαση στην αναγκαιότητα αλλαγής πορείας για την Πάτρα προκειμένου να ξαναβρεί τη χαμένη της αίγλη,  να ορίσει τη νέα της ταυτότητα και να τεθούν - στη βάση στρατηγικού σχεδίου-, οι στόχοι για την Πάτρα της  επόμενης δεκαετίας.

«Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια για δουλειά, για προσφορά, να πάρουμε το βάρος της ευθύνης, για να κάνουμε την Πάτρα μας πόλη για να ζεις. Πόλη Ελπίδας, Προόδου, Ευημερίας και Ακτινοβολίας» είπε  ο κ. Αϊβαλής, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα  στην καθημερινότητα του πολίτη, στην κοινωνική πολιτική, στην αύξηση  της απασχόλησης με νέες θέσεις εργασίας ώστε να παραμένουν οι νέοι στην πόλη, στην αναγκαιότητα διαλόγου, συνεργασίας  και σύνθεσης μεταξύ Δήμου και Φορέων, αλλά και στα μεγάλα αναπτυξιακά-εμβληματικά έργα όπως και στην στήριξη της τοπικής υγιούς επιχειρηματικότητας, με διεκδίκηση χρηματοδοτικών εργαλείων και πόρων για τον τόπο μας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου