ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΕΥΧΕΣ

Αγαπητοί συμπολίτες, αγαπητοί φίλοι

Καλές γιορτές, καλή και δημιουργική χρονιά, υγεία και προκοπή!

Τελειώνει μία χρονιά με ραγδαίες αρνητικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς.Μετά τα μνημόνια και την 12ετή συνεχή αφαίμαξη του εργατικού εισοδήματοςοι συνάνθρωποι μας πίστεψαν στην καλυτέρευση της διαβίωσης τους, στην σταδιακή έστω, αποκατάσταση του εισοδήματος και των κοινωνικών τους δικαιωμάτων.Διαψεύστηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο! Όχι μόνο δεν είδαν καλυτέρευση, αλλά η επίθεση εναντίον τους έγινε καθολική, χωρίς κανένα φραγμό, χωρίς οίκτο και έλεος! 


Με αφορμή τον πόλεμο, στην πραγματικότητα πόλεμο για την επιβολή της«νέας;» γεωπολιτικής στρατηγικής των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ, πόλεμο στον οποίο η Κυβέρνηση και το σύστημα εξουσίας της χώρας μας, προσχώρησαν χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη, ήταν φυσικό το κύμα της ακρίβειας να εξαπολυθεί, χτυπώντας ανελέητα τα φτωχότερα λαϊκά στρώματα χωρίς καμία  εξαίρεση. Χωρίς την θέληση από την Κυβέρνηση, ούτε να εμποδίσει την αισχροκέρδεια, ούτε να προστατέψει με αποτελεσματικότητα τους αδύνατους και ανίσχυρους οικονομικά.

Με αυτά δεδομένα, οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δεν θα έχουν ούτε πλούσιο οικογενειακό τραπέζι, ούτε καν την θαλπωρή του ζεστού σπιτιού και της ξεγνοιασιάς.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι που διαρκώς μάχονται για την επιβίωση τους, βρίσκουν και σήμερα λόγους για να αντλούν αισιοδοξία και δύναμη! Οι ανεξάντλητες αγωνιστικές εμπειρίες και καταβολέςτους, δημιουργούν το μόνο ασφαλές συμπέρασμα,ότι μόνο η δική τους καθαρή σκέψη, η ενότητα και η οργάνωση τους, το ταξικό αισθητήριο και κριτήριο τους, θα τους οδηγήσουν, μακριά από αυταπάτες, στην ανασύνταξη τους, στην συνείδηση της δύναμης τους, στον διαρκή αγώνα, στην αποτελεσματική άμυνα, στη νίκη!

Χρονιά εκλογών το 2023. Ευκαιρία με περίσκεψη να ξεχωρίσουμε τους συμμάχους από τους εχθρούς. Αυτοί που μας κυβερνούν, έδωσαν πλούσια τα δείγματα της αντιλαϊκής γραφής τους. Μας ληστεύουν, αλλά κυρίως προσπαθούν να μας εξαπατήσουν! Να τους βρούμε και να τους τιμωρήσουμε! Και για την Βουλή και για τους Δήμους. Για την ελπίδα και την ζωή! Για το μέλλον και τα παιδιά μας, η εμπιστοσύνη μας στους αγώνες είναι η μόνη ασφαλής προϋπόθεση!

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη Κάθε καλό την καινούρια χρονιά!

Το συντονιστικό Γραφείο της Ανυπότακτης Πολιτείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου