ΠΑΤΡΑ : Επισκέψεις αγάπης της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας

Ξεκίνησαν  οι εκδηλώσεις αγάπης της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Χριστουγέννων και του Νέου Χρόνου.

Προορισμοί ήταν η «Κιβωτός της Αγάπης» ένα ίδρυμα που φιλοξενεί 70 παιδιά και ο Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» . Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, οι Αντιπρόεδροι Κώστας Ρηγόπουλος , Έντζυ Σταματάκη και το μέλος Σπύρος Σπυρόπουλος είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν αντίστοιχα με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ιδρύματος και του ΔΣ του Συλλόγου και να συνομιλήσουν με τις Προέδρους κα. Κατερίνα Νικολάου και κα. Μαρία Ριζογιάννη, εργαζόμενους και εθελοντές. Συνεχάρησαν όλους τους συντελεστές του ιδρύματος καθώς και του Συλλόγου, επαναβεβαίωσαν την ουσιαστική στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τη συνέχιση του έργου τους και παρέδωσαν τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων και είδη πρώτης ανάγκης.


Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης σε δήλωσή του υπογράμμισε : «Συγχαίρουμε τις Διοικήσεις, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν. Στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας. Μήνυμα ελπίδας αλλά και αλληλεγγύης ιδιαίτερα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη τις Άγιες μέρες που έρχονται».

Οι εκδηλώσεις αγάπης θα συνεχιστούν σήμερα Πέμπτη καθώς και την προσεχή Τετάρτη σε μονογονεϊκές οικογένειες της Αχαΐας. Παράλληλα συνεχίζεται καθημερινά στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας (Κορίνθου 273Γ) η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου