ΠΑΤΡΑ / ΚΚΕ : πρόγραμμα περιοδειών και ομιλιών

Συνεχίζεται μπροστά στις Ευρωεκλογές το πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών και ομιλιών που πραγματοποιείται καθημερινά σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και χωριά από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αχαΐα.

Το πρόγραμμα για αύριο Τετάρτη 22 Μάη έχει ως εξής: 

Στις 6:00πμ, περιοδεία στο εργοστάσιο της ΛΟΥΞ από κλιμάκιο της ΤΕ Αχαΐας με επικεφαλής τον Διονύση Κλάδη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ.

Στις 9:40πμ, συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς του 54ου Δημοτικού Σχολείου στα Ζαρουχλέικα. Θα περιοδεύσει κλιμάκιο της ΤΕ Αχαΐας με επικεφαλής την Κατερίνα Σίμου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κώστα Κοτσιλιάνο, στέλεχος του ΚΚΕ.

Στις 10:00πμ, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Δήμητρα Σταματέλου και Βαγγέλης Κατσακούλης, μαζί με τη Βίβιαν Σαμούρη, αντιδήμαρχο Υγείας - Πρόνοιας θα περιοδεύσουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Στις 12:00μ, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας και στη συνέχεια στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων από κλιμάκιο της ΤΕ Αχαΐας με επικεφαλής την Ελένη Λάτα, γενική γιατρό και μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδος του ΚΚΕ, μαζί με τους Δήμητρα Σταματέλου και Βαγγέλη Κατσακούλη, υποψήφιοι ευρωβουλευτές και τη Βίβιαν Σαμούρη, αντιδήμαρχο Υγείας – Πρόνοιας.

Στις 8:00μμ, κλιμάκιο της ΤΕ Αχαΐας με επικεφαλής το Γιώργο Μποδιώτη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Αχαΐας θα περιοδεύσει στα χωριά Λαμπίρι και Ζήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου