ΙΩΑΝΝΙΝΑ : Ημερίδα με θέμα «Διαχείριση Αστικών και Επικίνδυνων Αποβλήτων»


Ένα θέμα που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αφορά στη «Διαχείριση Αστικών και Επικίνδυνων Αποβλήτων», πρόκειται να αναπτυχθεί στην Ημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Ιωαννιτών και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με τη Σχολή Επιστημών Υγείας και το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών & Τεχνολογιών.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», με ώρα έναρξης 10.30 το πρωί. 


Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί στην Ημερίδα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους πολίτες και τους φορείς της Αυτοδιοίκησης, καθώς αφορά στην διαχείριση των αστικών αποβλήτων. Παρουσιάζει όμως μεγάλο ενδιαφέρον και για ειδικές ομάδες όπως Νοσοκομεία, γιατρούς και οδοντιάτρους, και επαγγελματίες που παράγουν επικίνδυνα απόβλητα, καθώς θα αναπτυχθεί γενικά η υπόθεση της διαχείρισης των επικίνδυνων αποβλήτων, αλλά και ειδικά των ιατρικών και οδοντιατρικών αποβλήτων.
Θα παρουσιαστεί με συγκεκριμένα στοιχεία η διαδικασία της ανακύκλωσης και η προοπτική της στο Δήμο Ιωαννιτών, όπως επίσης από διακεκριμένους επιστήμονες θα εξειδικευτεί η διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων και οι επιπτώσεις τους στο περιβάλλον και την υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου