ΠΑΤΡΑ : Ν.Νικολόπουλος: «Ο Τσίπρας θα φέρει συμφωνία που θα μπορεί να την εγκρίνει η Βουλή και θα την επικυρώνει και η κάλπη»


Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ART FM  παραχώρησε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος και Γ.Γ. της Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Νίκος Νικολόπουλος, καλεσμένος  των δημοσιογράφων Παναγιώτη Νιζάμη και Πόπης Αναγνώστου στην δημοσιογραφική πρωινή εκπομπή BREAKFAST.
«Ο κλοιός σφίγγει!»


«Όταν ανοίγεις μία κόντρα προκειμένου να πετύχεις μία νέα συμφωνία, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να φτάσεις μέχρι τέλους» δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος και συνέχισε: «Αυτό κάνουμε τέσσερις μήνες τώρα και είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε  μέχρι τέλους, να συνεχίσουμε την σκληρή διαπραγμάτευση  με τους Δανειστές μας, ώστε να πετύχουμε μία έντιμη συμφωνία, που θα βάζει τέρμα στα μνημόνια και τους εκβιασμούς και θα γίνει αφετηρία για πραγματική ανάπτυξη και πρόοδο αυτής της χώρας, χωρίς δυνάστες-δανειστές, χωρίς «νταβατζήδες» και «εθνικούς εργολάβους». Οι δανειστές (ευρωπαϊκοί και παγκόσμιοι θεσμοί) σφίγγουν τη θηλιά της οικονομικής παροχής μέχρι ασφυξίας, προκειμένου να μας αναγκάσουν να δεχθούμε τους όρους που θέτουν. Τώρα πια οι πάντες συμφωνούν ότι η χώρα χρειάζεται εδώ και τώρα μια έντιμη συμφωνία για να αποφευχθεί η χρεοκοπία και να φύγει η πατρίδα μας με αισιοδοξία μπροστά».
Ο  Νίκος Νικολόπουλος με έμφαση τόνισε ακόμα: «Πρέπει να προχωρήσουμε στη ρήξη με τη χρεοκοπία και με όσα μας οδήγησαν σε αυτήν!» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ,ενώ συνέχισε λέγοντας:
«Ο Πρωθυπουργός σήμερα ευρισκόμενος στις Βρυξέλλες, κουβαλά στην πλάτη του την αγωνία της δόλιας πατρίδας μας που είναι πετσοκομμένη και κατακρεουργημένη από την εφαρμογή των μνημονίων πλην όμως με το κεφάλι ψηλά. Ο Τσίπρας, ο Καμμένος και όλοι μαζί παλεύουμε ώστε η Ελλάδα μας να παραμένει στο ευρωπαϊκό κάστρο αλλά ως ισότιμος  συμπολεμιστής. Και μέχρι σήμερα δεν του πέρασε του Σόϊμπλε να την πετάξει έξω… Η πρόκληση λοιπόν για τον Πρωθυπουργό είναι μοναδική. Πιστεύω πως έχει σημάνει η ώρα του. Το μέγα δίλημμα για τους αντιπάλους του είναι αν τελικά θα βάλουν πλάτη, ή θα πάνε με το μέρος των ξένων δανειστών. Σε αυτό το δίλλημα πρέπει να απαντήσει και ο λαός…
«Η ώρα της αλήθειας!»
«Έφτασε η ώρα να πάρει ξεκάθαρη θέση, καθόσον η επίτευξη της συμφωνίας -θεωρώ πως -είναι δεδομένη. Ο Τσίπρας πιστεύω ότι θα φέρει συμφωνία που θα μπορεί να την εγκρίνει η Βουλή και να την επικυρώσει η κάλπη» τόνισε κλείνοντας ο κ. Νίκος Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου