ΠΑΤΡΑ : «ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), θα πραγματοποιήσει ημερίδα λήξης του έργου “Green Business Innovation” του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007 – 2013», με θέμα «ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ», την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2 και ώρα 18:00 στο Επιμελητήριο Αχαΐας Μιχαλακοπούλου 58 στην Πάτρα. Η ημερίδα έχει σκοπό την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού που θα επιβραβεύσει την Πράσινη Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα. Ο εν λόγω διαγωνισμός έχει ως στόχο να αναδείξει τις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις, οι οποίες  εδρεύουν στις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων και έχουν υιοθετήσει πρακτικές αειφόρου ανάπτυξης φιλικές προς το περιβάλλον κατά την παραγωγή προϊόντων και  προσφορά υπηρεσιών.


Οι πράσινες επιχειρηματικές «καλές πρακτικές» οι οποίες θα προκύψουν από τον διαγωνισμό θα προβληθούν στην Περιφέρεια Απουλίας στην Ιταλία, στο πλαίσιο των ενεργειών διασυνοριακής συνεργασίας του έργου “Green Business Innovation”, ώστε να γίνουν ευρύτερα γνωστές στις αντίστοιχες επιχειρήσεις της περιοχής αυτής. Επιπλέον, η ΕΕΔΕ θα εξασφαλίσει στις συμμετέχουσες, στον διαγωνισμό, επιχειρήσεις τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή τους μέσω εντύπων και ηλεκτρονικών εκδόσεων των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της ευρύτερης περιοχής εφαρμογής του Διαγωνισμού, των Επιμελητηρίων και άλλων Φορέων και Οργανισμών συναφούς ταυτότητας και αντικειμένου.

Τα τρία βραβεία τα οποία θα συνοδεύονται από αναμνηστικές πλακέτες θα περιλαμβάνουν:
1ο βραβείο
-          Υποτροφία αξίας 4,600€ (100% των διδάκτρων) στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ (Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος).
-          Δωρεάν συμμετοχή σε ανοικτό σεμινάριο (Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτ Ελλάδος).
2ο βραβείο:
-          Υποτροφία  αξίας 2,300€ (50% των διδάκτρων) στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ (Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας).
-          Δωρεάν συμμετοχή σε ανοικτό σεμινάριο (Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος).
3ο βραβείο:
-    Υποτροφία αξίας 1,150€ (25% των διδάκτρων) στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ (Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου