ΠΑΤΡΑ : Ανοιξαν τις καγκελόπορτες
Σε μια συμβολική κίνηση σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και Αντιδημάρχους, άνοιξαν τις καγκελόπορτες που τοποθέτησε ο ΟΛΠΑ, θέλοντας να εμποδίσει τις εργασίες για τη δημιουργία δύο μεγάλων χώρων στάθμευσης στο ύψος του ΝΟΠ.
Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης, κατήγγειλε τον ΟΛΠΑ, για την παρεμπόδιση των εργασιών, που στόχο έχουν την άμεση λειτουργία των συγκεκριμένων χώρων στάθμευσης, που θα εξυπηρετούν πάνω από 1.000 αυτοκίνητα. 

Πρόκειται για έργο –τόνισε- ζωτικής ανάγκης που θα ανακουφίσει άμεσα το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της πόλης, θα λειτουργεί δωρεάν και ταυτόχρονα θα επιτυγχάνει την άμεση και δωρεάν μεταφορά οδηγών κι επιβατών στο κέντρο, μέσω των λεωφορείων που θα δρομολογηθούν.
Η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να συμβιβαστεί ούτε να υποχωρήσει στην απαίτησή της για άμεση παραχώρηση όλου του θαλάσσιου μετώπου στο λαό της Πάτρας, προκειμένου να καλυτερεύσει η ποιότητα της ζωής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου