ΠΑΤΡΑ : Η «Σταματία, το γένος Αργυροπούλου» επιστρέφει!Από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Λιθογραφείον
Για 2 μόνο παραστάσεις Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Οκτωβρίου, 9:30μμ
 Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε πέρυσι και τις sold out εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, το Θέατρο Λιθογραφείον  παρουσιάζει και φέτος για 2 μόνο παραστάσεις, παράλληλα με το Θέατρο του Νέου Κόσμου, το έργο του Κώστα Σωτηρίου Σταματία, το γένος Αργυροπούλου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.
 Στο ρόλο της Σταματίας η Ελένη Ουζουνίδου.

 Λίγα λόγια για το έργο

Σταματία, το γένος Αργυροπούλου. Γεννημένη στην Αθήνα στα μέσα της δεκαετίας του ’30, κόρη ανώτερου υπάλληλου του Υπουργείου Εμπορίου. Διαπαιδαγωγημένη με τα χρηστά ήθη της εποχής και αρραβωνιασμένη με λοχαγό του Εθνικού Στρατού.

Ζει στην αυλή του σπιτιού της, αδυνατώντας να παρακολουθήσει και κυρίως να αποδεχτεί τη ζωή που προχωράει δίπλα της. Επιμένει πεισματικά να βλέπει τα πάντα μέσα από τα δικά της παραμορφωτικά γυαλιά, καταλήγοντας άλλοτε τραγική κι άλλοτε κωμική φιγούρα, μέσα στα γεγονότα που διαδραματίζονται δίπλα της και αφορούν άμεσα τόσο την ίδια, όσο και τους δικούς της ανθρώπους.

Προσκολλημένη σε αυτό που η ίδια θεωρεί εθνικά, ηθικά και θρησκευτικά σωστό, καταλήγει να έρθει σε ρήξη με το περιβάλλον της και να κάνει την αναδρομή της ζωής της, απομένοντας μόνη.


Για 2 μόνο παραστάσεις, Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Οκτωβρίου, 9:30μμ

Τιμή εισιτηρίων
Γενική είσοδος 14€
Μειωμένο 10€ (φοιτητικό, ανέργων, 65+ πολυτέκνων)
Κρατήσεις στο 2610 328394, στο café Φουαγιέ (Μαιζώνος 172 &Τριών Ναυάρχων) και με μήνυμα στη σελίδα του θεάτρου Λιθογραφείον στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου