ΠΑΤΡΑ : Το Δημοτικό Ωδείο συνεχίζει την προσφορά του        
Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών, συνεχίζει και την τρέχουσα σχολική χρονιά την προσφορά του στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή, διοργανώνοντας πρωτότυπα μαθήματα Μουσικής για τους μαθητές όλων των βαθμίδων (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων  και Λυκείων σχολείων). 


Στη διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους περισσότεροι από 2.000 μαθητές και εκπαιδευτικούς από παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά & γυμνάσια  της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, παρακολούθησαν δωρεάν τα πρωτότυπα αυτά μαθήματα που παρουσιάζονται  στην αίθουσα συναυλιών του  Δημοτικού Ωδείου Πατρών.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μουσικά  όργανα (κατασκευή, ιστορική εξέλιξη, ήχος) που τους παρουσιάσθηκαν από τους καθηγητές του  Δημοτικού Ωδείου, εντυπωσιάσθηκαν ιδιαίτερα από αυτό, αφού έως τώρα δεν είχαν αντίστοιχες προσλαμβάνουσες και από τις μικρές συναυλίες που ακολούθησαν.

Οι εκπαιδευτικές συναυλίες, διαρκούν 50΄ και εάν πρόκειται για επίσκεψη σχολείων στο Ωδείο δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος των 50  ο αριθμός των μαθητών.

Τα πρωτότυπα αυτά μαθήματα γίνονται στην αίθουσα συναυλιών του  Δημοτικού Ωδείου Πατρών. Οι δηλώσεις συμμετοχής των σχολείων γίνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την γραμματεία του Ωδείου καθημερινά,
υπεύθυνη προγράμματος Άντα Βασιλακοπούλου τηλ. 2610 271087
e-mail :dimoodio@otenet.gr Δημοτικό Ωδείο Πατρών Αράτου 23 .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου