Βαρύς ο «πέλεκυς» στον Παναθηναϊκό, πρώτος ο ΠΑΟΚ


Βαριά ήταν η ποινή στον Παναθηναϊκό για την οριστική διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, λόγω του τραυματισμού του Βλάνταν Ιβιτς από το μισόλιτρο κουτί μπύρας που τον χτύπησε στο κεφάλι.Παράλληλα, επιβλήθηκε τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 41,500 ευρώ.

Οι «πράσινοι» έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση.

Πλέον η βαθμολογία των πλέι οφ διαμορφώνεται ως εξής: ΠΑΟΚ 11, ΑΕΚ 9, Παναθηναϊκός 5, Πανιώνιος 4.

Αναλυτικά η απόφαση:


Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 17/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον διακοπέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου των αγώνων κατάταξης (play offs) και με αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές.

ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή, ποσού σαράντα ένα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου