ΠΑΤΡΑ : Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 .Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκής 1891 Κώστα Μπακαλάρο, τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ  Γιώργο Αποστολόπουλο συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος  με αφορμή την σύσταση και λειτουργία της νέας ΠΑΕ.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ανάγκη στήριξης της ομάδας από τους φορείς στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας  που έχει ξεκινήσει από πέρσι με σκοπό την αναγέννηση της Παναχαϊκής.
Ο πρόεδρος Κώστας Μπακαλάρος ενημέρωσε τον κ. Αλεξόπουλο για την προετοιμασία της ΠΑΕ σε σχέση με τα οργανωτικά ζητήματα, την στόχευση για την δημιουργία υποδομών σε επίπεδο έργων και δομών λειτουργίας της ΠΑΕ, που θα καταστήσουν το εγχείρημα βιώσιμο και αντάξιο της ιστορίας της ομάδας καθώς και την διάθεση της διοίκησης για να δοθούν ευκαιρίες σε  Αχαιούς παίκτες  παράλληλα με την ενίσχυση των ακαδημιών της.

Από την πλευρά του ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας τόνισε την ανάγκη συνεργασίας με την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας σε επίπεδο τόσο υπηρεσιών, όσο και περαιτέρω στήριξης μιας υγιούς προσπάθειας τοπικών επιχειρηματιών που ξεκίνησαν πέρυσι αυτό που χρόνια αναζητούσε η τοπική φίλαθλη κοινωνία. Το να οδηγείται η Παναχαϊκή από Πατρινούς που την αγαπούν.   
«Είναι σημαντικό ότι η προσπάθεια αυτή είναι συλλογική κάτι το οποίο φάνηκε την προηγούμενη χρονιά τόσο αγωνιστικά όσο και από την στήριξη του κόσμου στο γήπεδο. Ο αθλητισμός είναι παιδεία και χαίρομαι ιδιαίτερα που στην προσπάθεια αυτή έχετε συμπεριλάβει επισκέψεις και σε σχολεία της περιοχής για την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος  » τόνισε ο κ. Αλεξόπουλος  και κατέληξε «Είναι γνωστή η αγάπη μου για τον αθλητισμό και την Παναχαϊκή και θα είμαι παρών ».
Στην συνάντηση συμμετείχε και ο πολιτικός μηχανικός και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καυκάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου