ΠΑΤΡΑ : Σημαντικά ονοματα στην 3η Συνάντηση Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες



 Η δραστήρια ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή και η Εύη Τατούλη (κόρη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη) είναι δύο από τις σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιστημονικό χώρο, που μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν στην επικείμενη 3η  Συνάντηση Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες, η οποία όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα διεξαχθεί στη Πάτρα, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Αστήρ. 
Η Εύα Καϊλή είναι μηχανικός,
δημοσιογράφος και Ευρωβουλευτής με την Ελιά - Δημοκρατική Παράταξη. Σήμερα είναι πρόεδρος της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με το ΝΑΤΟ, και μέλος της επιτροπής Βιομηχανίας και Ενέργειας.

Η Εύη Τατούλη είναι πολύτεκνη μητέρα, έγκριτη νομικός, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών στην Ελλάδα και πολιτευτής της ΝΔ, υποψήφια
για βουλευτής Αρκαδίας στις εκλογές του 2015.
 Μία από τις κύριες ομιλίες όμως, θα πραγματοποιήσει επίσης, ως επίλεκτος προσκεκλημένος, ο καθηγητής Δημοσθένης Πολύζος, Αναπληρωτής Πρυτάνεως Έρευνας και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πατρών.
Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ. Στη Συνάντηση θα δώσουν το παρόν και πολλές άλλες διακεκριμένες γυναίκες, όχι μόνο από τον πολιτικό αλλά και από τον ακαδημαϊκό χώρο, τα ονόματα των οποίων θα γνωστοποιηθούν τις αμέσως επόμενες μέρες.
Ειδικότερα θα συμμετάσχουν εισηγήτριες προερχόμενες από διάφορες πόλεις πέραν της Πάτρας, όπως Αθήνα, Τρίπολη, Αίγιον, Ιωάννινα, Πύργος, Μεσολόγγι. Καλαμάτα, ενώ θα υπάρξει, εκτός απροόπτου και σύνδεση με τις Βρυξέλλες.                                               
Οργανωτής της Συνάντησης είναι φέτος το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος.
Επισημαίνεται ότι κατά την διάρκεια της Συνάντησης θα λειτουργήσει και αυτή τη φορά, στο χώρο Έκθεση ενημερωτικού χαρακτήρα για την προβολή κοινωνικών και άλλων φορέων της Αχαΐας, κυρίως με έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό.

Στη Συνάντηση που θα έχει κεντρικό θεματικό άξονα την Συμβολή στον πολιτισμό , τον αθλητισμό, τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα, η εισοδος θα είναι ελεύθερη.

 Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2610-625141 και 6932 429 700
e-mail: dytikosaxonas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου