Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Μάνδρας: Ψάχνουν ακόμα έξι αγνοούμενους

Απούσα η πολιτεία, καταγγέλλουν και προσπαθούν μόνοι τους να σώσουν τις περιουσίες που τους έχουν απομείνει – Τέσσερις συλλήψεις για πλιάτσικο σε εργοστάσιο – Εικόνες βομβαρδισμένου τοπίου μέσα στην πόλη
Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της Μάνδρας, της Μαγούλας και της Νέας Περάμου, που δύο 24ωρα μετά τις φονικές πλημμύρες που στοίχισαν την ζωή σε 16 συμπολίτες τους, εξακολουθούν να αναζητούν τέσσερις ακόμα ανθρώπους. Την ίδια ώρα, οι κατεστραμμένες περιουσίες τους βρίσκονται απροστάτευτες στο έλεος των κακοποιών, που ήδη ξεκίνησαν το έργο τους στα μισογκρεμισμένα από τα ορμητικά νερά κτήρια.


Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι οι αγνοούμενοι είναι ξανά έξι καθώς στα τέσσερα άτομα που αναζητούσαν από την Πέμπτη προστέθηκαν άλλα δύο: ένας κυνηγός και ένας άλλος άνδρας από την περιοχή Καντίνες στη Μάνδρα. Για τους δύο αυτούς αγνοούμενους ενημέρωσαν την αστυνομία οι συγγενείς τους δύο 24ωρα μετά τη θεομηνία.
Οι έρευνες για τους αγνοούμενους συνεχίζονται
Σχεδόν 30 ώρες μετά την θεομηνία άλλωστε κατόρθωσαν να βγάλουν το 16ο θύμα της τραγωδίας, έναν 50χρονο άντρα που είχε παγιδευτεί στο ίδιο του το σπίτι στην Νέα Πέραμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου