ΠΑΤΡΑ : Συνελήφθησαν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε κατάστημα



Συνελήφθησαν,  στην Πάτρα και στο Αιγάλεω Αττικής, δυο άνδρες και συγκεκριμένα, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
 Υπενθυμίζεται ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ότι στις (28-10-2017) αργά το βράδυ, οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κράνη, εισήλθαν σε παντοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπού, όπου με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από υπαλλήλους, το χρηματικό ποσό των (4.800) ευρώ, ενώ στη συνέχεα τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα.   


Στο πλαίσιο μεθοδικών και ενδελεχών ερευνών οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ταυτοποιήσαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών, τους οποίους συνέλαβαν στην Πάτρα και στο Αιγάλεω Αττικής ,με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω Αττικής.

Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν στους δράστες οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τρία κινητά τηλέφωνα, ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου και το χρηματικό ποσό των ογδόντα ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του παντοπωλείου.

Επιπλέον, σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών, στην Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

Ø  Ένα φιαλίδιο εκτόξευσης αερίου, (σπρέι πιπεριού),
Ø  Εκατόν επτά φυσίγγια πυροβόλου όπλου,
Ø  Ένα μονόκαννο μακρύκαννο όπλο,
Ø  Έναν ανιχνευτή μετάλλων.


Επίσης, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, ως μέσο τέλεσης της ληστείας, η δίκυκλη μοτοσικλέτα, με την οποία είχαν διαφύγει οι δράστες,.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου