Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή στην Καλαμάτα



Στιγμές παιχνιδιού και χαράς έζησαν τα μικρά "δημοσιογραφάκια|" της Καλαμάτας το τελευταίο Σάββατο του 2017. Στο φιλόξενο χώρο του loft του Ξενοδοχείου "Φαραί" (Pharae Palace Hotel) ο κλόουν είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς του φίλους, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με χαμόγελα. Από την Πρωτοχρονιάτικη γιορτή δε θα μπορούσε να λείψει ο Άγιος Βασίλης. Αφού μοίρασε τα δώρα του σε όλα τα παιδιά των δημοσιογράφων της Καλαμάτας, ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλές ειδήσεις για το 2018.


Οι συνάδελφοι σε χαλαρό κλίμα και μακριά από την πίεση της καθημερινότητας αντάλλαξαν ευχές. Είναι γνωστό πως οι απαιτήσεις της δουλειά μας κρατούν πολλές ώρες καθημερινά μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους. Οι γιορτές αυτές λοιπόν είναι αφιερωμένες στους ανθρώπους μας, οι οποίοι μας στερούνται αλλά και μας στηρίζουν όλο το χρόνο.

Με την ευκαιρία οι δημοσιογράφοι της Καλαμάτας εύχονται σε όλους τους συναδέλφους καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της ενημέρωσης το οποίο επιτελείται κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες στις μέρες μας. Υγεία για όλους μας και ένα ειρηνικό 2018!

Την πρωτοχρονιάτικη γιορτή για τους δημοσιογράφους και τα παιδιά τους διοργάνωσε φέτος στην Καλαμάτα η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου, Νήσων και το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου