Eορτασμός των Θεοφανίων στο λιμάνι του εργοστασίου Δρεπάνου της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ




Ο καθιερωμένος εορτασμός των Θεοφανίων πραγματοποιήθηκε και φέτος στο λιμάνι του εργοστασίου Δρεπάνου της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ. Τον αγιασμό των υδάτων τέλεσαν οι πατέρες Δημήτριος Τσορδιάς, εφημέριος του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δρεπάνου και Νικόλαος Τερεζόπουλος, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Αραχωβιτίκων.
Πολλοί νέοι αλλά και μεγαλύτεροι τήρησαν το έθιμο πέφτοντας στη θάλασσα για τον σταυρό, τον οποίο έπιασε ο Παναγιώτης Μαρούλης, ιδιωτικός υπάλληλος από την Πάτρα.
Στην τελετή παρέστησαν ο Διευθυντής του εργοστασίουΔημήτρης Παπαγεωργίου πλαισιωμένος από εργαζόμενουςμε τις οικογένειές τους, πολλοί κάτοικοι της γύρω περιοχήςενώ συγκινητική ήταν και η παρουσία πλήθουςσυνταξιούχων της εταιρείας.
Ο καλός καιρός συνέβαλε ώστε η προσέλευση να είναι από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Πατρέων, Κ. Χριστόπουλος, Θ. Ξυλιάς και Ι. Τσιμπούκης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Δημήτριος Κυριακουλόπουλος,οι Πλωτάρχες Λ.Σ. Κωνσταντίνος Κορυζής και Χαράλαμπος Γεωργαντάς, ο Διοικητής του ΛιμενικούΤμήματος Ρίου Σημαιοφόρος Λ.Σ.Θ. Λίμπας, ο Υποδιοικητής Ρίου Ανθυπασπιστής Λ.Σ.Μιχ. Μητρούλιας,ο Αρχικελευστής Λ.Σ. Κ. Θεοδωρόπουλος, καθώς και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Αραχωβιτίκων Κ. Μιχαλόπουλοςκαι Ψαθοπύργου Γ. Καραμπούλας.
Μετά το τέλος της τελετής προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου