Η αγωνιστική ομάδα Laser 4,7 του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών στο test event του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος LASER 4.7





Ένας σημαντικός αγώνας προετοιμασίας (test event) για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser 4,7, που θα διεξαχθεί στην πόλη μας, από 7 έως 14 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε, στις 3-5/1/18, από τον Α.Ι.Ο.Ρίου «ΙΑΣΩΝ», με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 54 αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμαστούν οι εγκαταστάσεις, ο αγωνιστικός στίβος και οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας.
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών συμμετείχε με 5 αθλητές του και παρουσίασε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, με αποκορύφωμα τη 2η θέση στην κατηγορία αγοριών κάτω των 16 ετών (U16) και την 7 θέση στη γενική με τον Γιάννο Σιώκο.
Ο Λάμπρος Γεωργόπουλος κατέλαβε την 17η Γενικής, ο Αριστοτέλης Κουλουμπής-Καλογερόπουλος την 23η, ο Νικόλας Γεωργόπουλος την 32η Γενικής και 12η U16 και ο Δημήτρης Βλάχος την 34η Γενικής και 13η U16.  
Τα παιδιά μάς γέμισαν ελπίδες σχετικά με την παρουσία τους και την αγωνιστικότητα τους και αποτέλεσαν μία αξιόλογη εκπροσώπηση της πατρινής ιστιοπλοΐας στο μεγάλο αυτό αγώνα.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στην προπονήτριά τους, Δήμητρα Αρβανίτη καθώς και στον γειτονικό μας, φίλο όμιλο Α.Ι.Ο.Ρίου «ΙΑΣΩΝ» για την άψογη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου