ΠΑΤΡΑ -ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ : ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 53Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ




Σε πολλή … δουλειά θα βρεθούν οι καρναβαλοκυνηγοί των πληρωμάτων του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού αυτό το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου αφού δυο συναρπαστικές δράσεις θα βρεθούν σε εξέλιξη προσφέροντας ένα πλούσιο διήμερο, που αναμένεται να προσδώσει αποκριάτικο χρώμα στην πόλη και να αποτυπώσει τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του ιστορικού παιχνιδιού του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Οι νυχτερινές πλοηγήσεις του φετινού παιχνιδιού θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου με την 3η Νυχτερινή Πλοήγηση που έχει τίτλο «Ψαρεύοντας έρχεται η θάλασσα».
Οι σχετικές οδηγίες θα δοθούν από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΤ Πάτρας 92.5 ή 89.9 ή 93.9 FM στις 16.00)    Σύνολο-μέγιστη βαθμολογία: 200 βαθμοί.
Οι κυνηγοί πρέπει να εφοδιαστούν με ευρηματικότητα, φαντασία, έμπνευση, κέφι, καρναβαλική διάθεση και να ακολουθήσουν τους δρόμους της αναζήτησης και της νυχτερινής περιπέτειας. Και η θάλασσα θα έρθει…
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 17.00 στην Πλ. Γεωργίου Α΄ τη σκυτάλη θα πάρει η 1η φάση πλατείας με τίτλο «Μας πήρε η μπάλα». Οι κυνηγοί καλούνται στην κεντρική πλατεία της πόλης, εκεί που χτυπά η καρδιά του Πατρινού Καρναβαλιού, να προσέλθουν με γεμάτες τις αποθήκες των καρναβαλικών ονείρων τους, με χαρούμενη, καρναβαλική διάθεση, εγρήγορση, επιδεξιότητα, κίνηση, πολύ πολύ χιούμορ για τα αγωνίσματα για μεγάλα παιδιά στην 1η φάση πλατείας, που επιφυλάσσει πολλά απρόοπτα και θεαματικά. Σχετικές αναφορές για τα πληρώματα θα δοθούν από την ΕΡΤ Πάτρας 92.5 ή 89.9 ή 93.9 FM το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 16.00. Σύνολο: 320 βαθμοί.
Μετά το τέλος της Φάσης για τα πληρώματα, για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού η πρωτότυπη ιδέα της Ομάδας του παιχνιδιού θα δώσει τη δυνατότητα στους απλούς πολίτες και θεατές να εμπλακούν ενεργά με το παιχνίδι και να παίξουν και αυτοί. Η Ομάδα του Κρυμμένου Θησαυρού καλεί όλους τους Πατρινούς να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να συμμετάσχουν και αυτοί στα παιχνίδια που νωρίτερα θα έχουν δοκιμαστεί τα πληρώματα. Οι πολίτες θα εμπλακούν με ελευθερία και διάθεση ανεμελιάς και θα συμμετάσχουν και αυτοί στο πλαίσιο ενός πάρτι με μουσική από djs νιώθοντας για πρώτη φορά από μέσα τη γοητεία του Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού.

Xορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2018: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Ελληνική Ραδιοφωνία Πρώτο Πρόγραμμα 91.6-105.8, ΕΡΤ Πάτρας, ΕΡΤ Πύργου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου