ΠΑΤΡΑ : Το Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Ελλάδα

Το Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Ελλάδα.
 είναι το 9ο που πραγματοποιείται στον κύκλο των Περιφερειακών Συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα φιλοξενηθούν στον Τερματικό Σταθμό Β1 του Νέου Λιμανιού της Πάτρας (Ο.Λ.ΠΑ) τη Δευτέρα 5/2/2018 και την Τρίτη 6/2/2018, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα και θα ολοκληρωθούν με κεντρική εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη 6/2/2018 στις 18:30.



Σας ενημερώνουμε για τις πιο κάτω αλλαγές που επέρχονται στο πρόγραμμα του συνεδρίου.
Η συνεδρία «Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση» μετατίθεται και τελικώς θα διεξαχθεί, αντί για Δευτέρα, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 14:30-17:30 στο χώρο του Τερματικού Σταθμού Β1 στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας.
Επίσης, αλλάζει ο χώρος, αλλά όχι ο χρόνος, διεξαγωγής της συνεδρίας «Πολιτιστική Κληρονομιά, Τουρισμός και Αθλητισμός» και μεταφέρεται από το Νέο Λιμάνι στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Νέα Εθνική Οδός 32 & Αμερικής). Η ώρα και η ημέρα της συνεδρίας αυτής παραμένει η ίδια (Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, 14:30-17:30).
Η κεντρική εκδήλωση θα ανοίξει με ομιλία του Περιφερειάρχη, Απόστολου Κατσιφάρα και θα ολοκληρωθεί με την κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου